"Cel mai mare cadou pentru noi!" Cum se va da darul la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

"Cel mai mare cadou pentru noi!" Cum se va da darul la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

Nu mai este niciun secret că George Simion va organiza o nuntă spectaculoasă, în acest weekend. La resortul luxos unde va fi evenimentul, sunt așteptate peste 10.000 de persoane. Cu toate acestea, nunta liderului AUR și a Ilincăi nu va fi una obișnuită.

În cadrul evenimentului, vor exista numeroase activități. Mai mult, cei doi miri au explicat că darul este optional.

„Cel mai mare cadou pentru noi este…” Ce dar vor să primească George Simion  și viitoarea soție, la nunta lor

George Simion[Sursa foto: Facebook]

Cu toate că liderul AUR a cheltuit o sumă mare pentru acest eveniment, politicianul nu și-a propus să își scoată investiția.

Așadar, a hotărât ca nunta sa să fie un prilej pentru o faptă bună, mai exact o donație. Simion le-a transmis tuturor celor care vor lua parte la nuntă, că nu este necesar să aducă un dar. Mai mult, în cazul în care invitații vor să ofere bani, aceștia o pot face pentru o cauză nobilă.

„Nunta este un prilej de bucurie. Cel mai mare cadou pentru noi este ca toți cei care vor să ne fie alături în această zi să fie acolo, fără a-și pune problema unei sume de bani.

Așadar, darul/cinstea sau ajutorul pentru tinerii însurăței este OPȚIONAL la nunta noastră. Cei care vor să ofere o sumă de bani, am prefera să o facă la petrecere sau prin cont bancar către Fundația aleasă de noi, iar banii vor merge pentru oamenii necăjiți care nu au posibilitatea de a beneficia de asistență medicală.", au transmis George Simion și Ilinca.

De asemenea, există posibilitatea și ca invitații să ajute la organizarea evenimentului, oferindu-se să fie voluntari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„De asemenea, cei care vor să dăruiască ceva, pot să se înscrie ca VOLUNTARI în echipa de organizare a nunții", au transmis cei doi miri.

Ce artiști sunt așteptați la nunta lui George Simion

george simion iubita
Carmen Șerban[Sursa foto: Facebook]

Fiind un eveniment atât de special, sunt așteptați să cânte artiști cunoscuți de la noi din țară, precum Theo Rose, Carmen Șerban, trupa Pheonix și mulți alții.

Carmen Șerban a declarat că va cânta live, alături de trupa sa, melodii care să se potrivească cu evenimentul, dar și care să îi facă pe invitați să danseze.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Este o nunta la care mirii se vor îmbrăca cu ținute tradiționale, așadar o să cânt ce cânt eu de obicei la nunți: melodii de petrecere, mai exact hore, sârbe și muzică etno în special din repertoriul meu. Prestația mea va fi Live 100% și o să fiu acompaniata de colegii mei: Mihail Tițoiu la Saxofon și Liviu Ciotoi la Orga ”, a povestit Carmen Șerban.

Theo Rose, încântată că va cânta la nunta lui George Simion  

Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose este una dintre cântărețele care vor face atmosferă la nunta liderului AUR. Vedeta a transmis că este bucuroasă că va lua parte la acest eveniment și că va purta haine care să se potrivească cu tematica evenimentului. „Cel mai probabil mă voi conforma dress code-ului, că doar nu o să fiu eu aia mai cu moț din mulțime și le mulțumesc pentru alegerea făcută, tocmai pentru că asta îmi oferă și mie lejeritate în a cânta

și nu pot decât să le urez distracție plăcută lor și tuturor celor care vor fi alături de ei și că sper să vor trăi o seară de neuitat”, a precizat Theo Rose. De asemenea, și sora sa, Raluca Diaconu, solista de muzică populară, va performa pe scena nunții, încheind programul artistic.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

George Simion a avut parte de derogare din partea BOR, pentru nunta sa. Ce preoți vor participa la eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies