Cel mai mare lautar roman a facut anuntul in lacrimi: "Mare, mare tragedie si totodata mare durere in sufletele lautarilor Moldovei! A murit subit si foarte tanar, la varsta de doar 26 de ani!"

Cel mai mare lautar roman a facut anuntul in lacrimi:
Cel mai mare lautar roman a facut anuntul in lacrimi: "Mare, mare tragedie si totodata mare durere in sufletele lautarilor Moldovei! A murit subit si foarte tanar, la varsta de doar 26 de ani!"

Celebrul lautar Nicolae Botgros a aflat o veste care l-a intristat enorm.

Renumitul lautar si dirijor Nicolae Botgros, care a facut istorie pe scenele din Romania si din Republica Moldova, a facut un anunt care a socat lumea muzicala: "Mare, mare tragedie, si totodata mare durere in sufletele lăutarilor Moldovei... A murit subit si foarte tanar, numai la vârsta de 26 de ani, fiul marelui lăutar si trombonist Anatol Ciobanu de la EDINET, MIHAI CIOBANU... D-zeu sa-l ierte si condoleanţe familei Ciobanu!", a scris Botgros, care va participa la inmormantare, scrie WOWbiz.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cutremurator! Care a fost ultima dorinta a Marinei Scupra inainte de moarte! “Nu a vrut sa o mai vada nimeni in starea in care se afla!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies