Cel mai mare secret al ciorbei radautene, dezvaluit de o gospodina din Bucovina

Cel mai mare secret al ciorbei radautene, dezvaluit de o gospodina din Bucovina

Mai usor de gatit decat ciorba de burta, ciorba radauteana este apreciata chiar si de cei mai pretentiosi gurmanzi. Se spune ca acest fel de mancare a fost inventat de o gospodina din Bucovina care a reusit sa o faca experimentand.

Succesul a fost neasteptat de mare, acest fel de mancare ajungand in meniul multor restaurante celebre internationale.

Ingrediente:

- Un piept mare de pui cu piele şi os
- O ceapă
- O ţelină de mărimea unui măr
- Un păstârnac
- O rădăcină de pătrunjel
- 2-3 morcovi
-Un gogoşar şi un ardei gras roşu
- 3 ouă
- 200-300 ml smântână 20% grăsime
- Una-două linguri oţet
- 3-4 căţei de usturoi
- O legătură pătrunjel

Citeste continuarea pe realitatea.net.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Larisa Uță, despre momentele grele prin care a trecut: „Am avut atacuri de panică, atacuri de anxietate. Am intrat cu mașina în stâlp și m-am dus la muncă în 5 minute și am râs.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon