Cel mai rapid si gustos desert: cel la borcan!

Cel mai rapid si gustos desert: cel la borcan!
Cel mai rapid si gustos desert: cel la borcan!

Daca nici tu nu ai timp de micul dejun in aproape nicio dimineata, atunci trebuie neaparat sa incerci aceste retete de mic dejun la borcan.

Se prepara repede, nu ai nevoie de decat de cateva ingrediente si un borcan. Il lasi la frigider peste noapte, iar dimineata te bucuri de un mic dejun delicios, sanatos, pe care il poti consuma aproape oriunde.

Ai nevoie de fulgi de ovaz, seminte de chia, miere sau alt indulcitor, lapte (de oricare doresti), iaurt grecesc (e putin mai gros si compenseaza densitatea laptelui) si orice fructe iti plac.



E foarte simplu sa prepari aceste retete: pui aproximativ doua linguri de fulgi de ovaz, adaugi jumatate de ceasca de lapte, doua linguri de iaurt, doua lingurite de seminte de chia, putina miere si fructe cubulete sau intregi daca sunt micute. Amesteca usor ingredientele.

Inchizi borcanul si il lasi in frigider pana dimineata. Daca nu pui fructe cum ar fi bananele, acesta poate rezista pana la 4 zile in frigider!

Semintele de chia si fulgii de ovaz vor absorbi lichidul, iar toate vor fi cremoase si delicioase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Esca, despre importanța sportului în viața copiilor și ce anume înseamnă pentru ea și pentru familie. “Trebuie să știi neapărat un sport de vară și un sport de iarnă.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies