Cel mai revolutionar tratament: cel cu sangele propriu. Iata de ce boli te poate vindeca

Cel mai revolutionar tratament: cel cu sangele propriu. Iata de ce boli te poate vindeca
Cel mai revolutionar tratament: cel cu sangele propriu. Iata de ce boli te poate vindeca

Bolile articulare nu mai tin cont de varsta... Tot mai multi tineri ajung la medic cu afectiuni de care, altadata, auzeam abia dupa varsta de 50 de ani. Mai trist este ca majoritatea medicilor ne trimit direct la operatie. Un chirurg ortoped vine cu varianta fara bisturiu: tratamentul cu sange propriu.

 

Mihaela a aflat in urma cu 8 ani ca sufera de poliartrita reumatoida. Avea numai 23 de ani si nu stia cum sa faca fata durerilor, scriu StirileKanald.ro.

Medicii au trimis-o direct la operatie si... asa a ajuns sa isi faca o interventie la piciorul stang.

8 ani s-a chinuit din medic in medic fara nici un fel de rezultat.

Stia de unde i se trage, insa nimeni nu ii spunea unde va ajunge.

Nu putea sa traiasca decat daca isi administra antiinflamatoare...Pana intr-o zi cand a aflat de acest tratament. Si l-a incercat.

DR. JAWAD LATIF:  este un tratament natural, un tratament care se obtine de la sangele pacientului. Se extrage o cantitate de sange intr-un chit special  care se pune intr-o centrifuga

Practic, medicul injecteaza trombocitele pacientului care au rolul de regenerare.

Dupa prima sedinta, Mihaela spune ca a reusit sa scape de anti-inflamatoare.

DR. JAWAD LATIF:in toate afectiunile articulatiilor pentru cei care au afectiuni la umar, in artroza genunchiului si in  artroza gleznei si chiar in coloana vertebrala la cei care au spondiloza lombara

Specialistul este incantat. Chiar daca este chirurg ortoped spune ca se simte fericit atunci cand un pacient de al sau reuseste sa scape de bisturiu.

Mai ales ca este vorba despre tot mai multi tineri.

Medicul stabileste insa de cate sedinte este nevoie pentru ca articulatiile pacientului sa isi revina. O astfel de sedinta costa 600 de lei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Avertizare cruntă făcută de Dr. Monica Pop: ”Orice om are celule canceroase în sânge. Dar se îmbolnăvesc doar cei care fac aceste greşeli...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies