Cel mai simplu mod pentru a slabi! Afla ce iti recomanda Florentina Opris!

Cel mai simplu mod pentru a slabi! Afla ce iti recomanda Florentina Opris!
Cel mai simplu mod pentru a slabi! Afla ce iti recomanda Florentina Opris!

Florentina Opris sustine un stil de viata sanatos, fara infometare si chin.

 

"Nu va recomand sa apelati la infometare pentru a slabi! Este cea mai incorecta solutie, pentru ca nu face decat sa dezechilibreze organismul, generand acel efect de yoyo: veti slabi, va veti ingrasa si nu veti rezolva nimic. Renuntati la aceasta idée si puneti in practica variant mea care o sa va fie de ajutor!
Nu renuntati la grasimi, pentru ca au rol foarte important! Invatati sa le consumati pe cele sanatoase continute in ulei de masline, iaurt, peste, seminte, alune, nuci sau migdale, asociate cu consumul caloric prin miscare.
Reduceti necesarul de calorii, in special la cina, atunci cand va recomand sa consumati doar o salata la care sa adaugati cateva bucatele de peste somon, care furnizeaza grasimi omega 3 si omega 6, dar si un aminoacid esential care stimuleaza productia de serotonina. Urda este buna si ea, deoarece contine proteine de calitate benefice pentru sanatatea si dezvoltarea musculaturii.
In plus, cel mai simplu mod de a slabi este sa faceti constant miscare, cel putin 30 de minute zilnic: 10 minute alergare, fie si pe loc, 10 minute
sarituri pe un picior si celalalt si 10 minute exercitii pentru abdomen si fesieri!
Procentul de grasime din corp ar trebui sa fie intre 18-20% la barbati si 24-26% la femei!
Mancati sanatos si faceti miscare!", spune Florentina Opris.

" Nu va recomand sa apelati la infometare pentru a slabi! Este cea mai incorecta solutie, pentru ca nu face decat sa dezechilibreze organismul, generand acel efect de yoyo: veti slabi, va veti ingrasa si nu veti rezolva nimic.

Renuntati la aceasta idée si puneti in practica variant mea care o sa va fie de ajutor! 

Nu renuntati la grasimi, pentru ca au rol foarte important! Invatati sa le consumati pe cele sanatoase continute in ulei de masline, iaurt, peste, seminte, alune, nuci sau migdale, asociate cu consumul caloric prin miscare.

Reduceti necesarul de calorii, in special la cina, atunci cand va recomand sa consumati doar o salata la care sa adaugati cateva bucatele de peste somon, care furnizeaza grasimi omega 3 si omega 6, dar si un aminoacid esential
care stimuleaza productia de serotonina. Urda este buna si ea, deoarece contine proteine de calitate benefice pentru sanatatea si dezvoltarea musculaturii. 

In plus, cel mai simplu mod de a slabi este sa faceti constant miscare, cel putin 30 de minute zilnic: 10 minute alergare, fie si pe loc, 10 minute sarituri pe un picior si celalalt si 10 minute exercitii pentru abdomen si fesieri! 

Procentul de grasime din corp ar trebui sa fie intre 18-20% la barbati si 24-26% la femei ! 

Mancati sanatos si faceti miscare!",
spune Florentina Opris.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies