Cel mai sincer interviu cu Iulia Vantur! Totul despre criticile de dupa "Cerbul de Aur", viata din India si relatia cu Salman Khan! EXCLUSIV

Cel mai sincer interviu cu Iulia Vantur! Totul despre criticile de dupa
Cel mai sincer interviu cu Iulia Vantur! Totul despre criticile de dupa "Cerbul de Aur", viata din India si relatia cu Salman Khan! EXCLUSIV

Dupa ce a prezentat „Cerbul de Aur”, Iulia Vantur s-a intors in India, de unde ne-a oferit un interviu in exclusivitate.

 

Iulia Vantur nu s-a ferit de intrebarile indiscrete legate de criticile venite dupa „Cerbul de Aur” sau de relatia ei cu Salman Khan.

Buna Iulia! Cum a fost pentru tine experienta „Cerbul de Aur”?
Cerbul de Aur a fost un maraton pentru mine. M-a bucurat sa fac parte din acest proiect si, in acelasi timp, a fost o onoare pentru mine, mai ales ca vorbim despre un festival care a facut istorie.


A fost si o cursa contra-cronomentru, pentru ca am venit direct din India, cu cateva zile inainte de inceperea festivalului: am aterizat la Bucuresti, dupa care am plecat cu masina la Brasov. Intoarcerea a fost la fel – am plecat de la Brasov la 12 noaptea, dupa ce s-a terminat festivalul, direct la aeroport.
Am prezentat singura cinci ore pe zi, insa ziua de lucru incepea la prima ora a diminetii si se incheia undeva dupa doua noaptea, incluzand aici repetitii tehnice si tot ce nu s-a transmis la tv.
A fost o experienta care mi-a placut foarte mult. Am avut langa mine echipa mea, de la stilista Eniko Szanto, cu care am lucrat la Vocea Romaniei, fotograful Paul si pana la prietenele mele care mi-au fost si manageri si asistente.
In ultima seara ma apucase o melancolie, pentru ca mi-am dat seama ca se termina. Efortul de echipa a fost unul impresionant si cred ca rezultatul a fost pe masura.

Ai avut emotii? Stiu ca nu ai mai prezentat un festival muzical pana acum...
Asa este, nu am mai prezentat un eveniment de amploare atat de mare. Cand ai in fata atatia oameni care te privesc si care au platit un bilet, avand asteptari pe masura – e normal sa ai emotii mari. In plus, generatia mea a crescut cu „Cerbul de Aur”, exista o legatura emotionala intre mine si acest festival, deci copilul din mine a urcat pe scena foarte emotionat.

 

Cum te-ai inteles cu Gabriel Garko? Care a fost rolul lui, pana la urma?
Cu Gabriel Garko am avut anumite momente de interactiune pe scena, in fiecare seara. El este un actor iubit de publicul TVR, iar organizatorii s-au gandit sa-l invite la acest eveniment ca „special guest”. Nu stiu cum s-a vazut la televizor, insa mie mi s-a parut un om prietenos si cald.

Am avut aprecieri din partea lui si a echipei lui. Mi-au spus ca e incredibil ca reusesc de una singura sa prezint un eveniment de o asemenea amploare.  

Au existat insa si critici, una dintre ele despre faptul ca ai uitat limba romana de cand ai plecat in India...
Da, am vazut... S-a scris ca nu mai stiu sa vorbesc cu diacritice...

Cand esti live atatea ore si simti presiunea publicului, cand sunt atatea asteptari de la tine de la oamenii din spatele scenei si de la cei de acasa, care te privesc la televizor, este inevitabil sa mai si gresesti. Nu sunt perfecta si nu caut perfectiunea. Sunt foarte critica cu mine insami, dar, repet, nu mi-am propus sa fiu perfecta.

Ai plecat de 6 ani in India! Cum e viata acolo? Nu ti-a fost greu sa te adaptezi?
Sunt 6 ani de cand am inceput sa calatoresc in India, insa pot

spune ca acum 2 ani m-am stabilit acolo. E o provocare pentru mine, ceva nou, pentru ca am iesit din zona mea de confort. Insa doar asa inveti mai mult despre tine, asa cresti – iesind din zona de confort. Aici nu ai familia, prietenii din Romania, oamenii nu stiu nimic despre tine, asa ca esti nevoit s-o iei de la zero. Am muncit mult aici si am avut norocul sa am langa mine oameni care sa ma ajute sa ajung unde sunt acum.

"Trebuie sa convingi ca esti mai mult decat o figura exotica"

Cum ai reusit totusi sa-i faci pe oameni sa inteleaga ca esti mai mult decat o fata draguta intr-o tara straina?
In prima faza atragi atentia, insa apoi trebuie sa convingi ca esti mai mult decat o figura exotica. Orice strain trebuie sa depuna un efort mare pentru ca inainte sa ajungi iubit si respectat trebuie sa depasesti bariera de comunicare. De exemplu, o fraza pe care ti-o spun tie si tu o intelegi pentru ca vorbim aceeasi limba, cea materna, ar putea avea alt sens atunci cand o spui in alta limba. Din fericire, am descoperit ca muzica este un mijloc foarte bun de comunicare.

Care e diferenta intre showbiz-ul romanesc si cel indian?
Bollywood-ul reprezinta o industrie uriasa in intreaga lume, tocmai de asta proiectele pe care le realizezi aici au imediat notorietate in toata lumea. Tocmai de asta primesc mesaje si propuneri de peste tot. Am avut spectacole in SUA, Dubai sau Bangkok, insa in general sunt atenta la acest aspect pentru ca incerc sa pastrez un standard. Pe de alta parte, oamenii de aici trateaza starurile ca pe adevarate zeitati. Ma refer aici la vedetele care au rezistat in aceasta industrie zeci de ani. Oamenii le iubesc, canta si danseaza alaturi de ele, le pun pe un piedestal, sunt foarte atasati de ele.

Adevarul despre relatia cu Salman Khan! De ce vorbeste "cu rezerve"?

Ai fost intrebata de nenumarate ori despr e Salman Khan, ai raspuns de fiecare data la intrebari, insa niciodata nu te-ai referit la el ca la partenerul tau de viata! De ce?

Uite, sa-ti spun un lucru! La Bollywood, oamenii nu vorbesc niciodata despre relatiile lor. Exista o anumita decenta si din partea publicului din acest punct de vedere. Eu nu pot decat sa respect lucrul asta, pentru ca relatiile trebuie sa ramana personale. Sigur ca si aici, curiozitatea este mare, de exemplu daca treci printr-un aeroport e aproape imposibil sa nu te fotografieze cineva. Si in presa mai apar articole legate de relatii si alte lucruri personale, insa starurile nu vorbesc niciodata despre acestea.

Te mai intorci in Romania?

Nu stiu ce sa spun. Daca ma intrebai acum cativa ani daca voi trai in India, as fi spus ca este imposibil. O sa fac ca pana acum, ce-mi spune inima! Evident si mintea, pentru ca nu poti lua decizii bune doar din ce-ti spune inima.

Ai fost sau urmeaza sa pleci in vacanta?
In acest moment, nu se mai poate vorbi despre o vacanta, pentru ca sunt implicata intr-un proiect despre care veti afla curand. Vacanta am avut-o la inceputul lunii iulie, cand am fost cu parintii in Italia. Am vizitat niste locuri superbe. M-am intalnit si cu doua prietene cu care nu ma mai vazusem de 10 ani. A fost ca o reuniune, am stat doua zile impreuna si a fost minunat. Asta ma si astept de la o vacanta, sa pot sa-mi incarc bateriile langa oameni care chiar conteaza pentru mine.

Fotografii Paul Diaconu
 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Exatlon. Silvia Stroescu, la intoarcerea in tara: „Ne-am subestimat adversarul” In aceasta seara, o noua inclestare pe un traseu nou si extrem de solicitant pentru concurenti

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies