Combinatia de nuci si crema de ciocolata intr-o bezea delicioasa te va cuceri.
Ingrediente
Pentru bezea
3 albusuri de ou
175g zahar
75g alune de padure macinate
Pentru umplutura
200ml de frisca groasa
6 linguri de crema de ciocolata
alune intregi pentru decor
pudra de cacao pentru decor.
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 150 de grade. Bate albusurile de ou pana cand sunt tari, apoi adauga zaharul, cate o lingura. Incorporeaza usor si alunele si imparte in doua tavi mici rotunde pe care sa le pui la cuptor. Scade temperatura la 130 de grade, coace timp de 50 de minute, apoi permite sa se raceasca. Desprinde usor de tava si pune pe farfurii.
2. Bate usor frisca impreuna cu crema de ciocolata. Lipeste bezelele intre ele cu crema. Decoreaza cu alune si cacao.
Sursa
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro