Cele 2 zodii care vor fi inselate toata viata! Au tras paiul scurt din zodiac!

Cele 2 zodii care vor fi inselate toata viata! Au tras paiul scurt din zodiac!
Cele 2 zodii care vor fi inselate toata viata! Au tras paiul scurt din zodiac!

Sunt zodii care, prin comportamentul lor, invită la infidelităţi. Nu e un păcat capital, poate că nici nu sunt conştiente de această atracţie.

Fecioară

Perfecţionismul de care dă dovadă această zodie e o armă cu două tăişuri: o va duce departe în viaţă, dar o va face şi să sufere. Fecioarele îşi selectează cu atenţie şi anturajul, şi partenerii, cerând şi oferind loialitate desăvârşită de la aceştia. 

 

Şi, fiind unele dintre cele mai inteligente, mai harnice şi mai atrăgătoare femei, nu le va fi greu să găsească nenumăraţi pretendenţi cu aceste atuuri.

 

În timp ce orice om se poate considera mândru că i-a fost permis să respire în preajma pretenţioasei Fecioare, încântarea îi este la un moment dat înlocuită de descurajare. Fecioarele posedă unele dintre cele mai înalte trăsături şi nu se sfiesc să le ceară şi de la cei din jur, supunându-i la o presiune extraordinară.

Sursa: DivaHair.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 18-25 iunie 2017! Momente de cumpana pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies