Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale

Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale
Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale

Le consumam in fiecare zi, dar nu ne-am gandit pana acum ca pot fi toxice. Aceste alimente pot fi otravitoare daca le consumi in mod exagerat.

- nucsoara este halucinogena. Consumul a mai mult de 5 grame provoaca crampe musculare si psihoza.
- tonul absoarbe mercurul si acesta ajunge la creier odata consumat.
- migdalele amarui pot cauza probleme adultilor, iar copiilor le pot fi fatale. Doar 7-10 migdale marui sunt suficiente pentru a cauza probleme. Insa exista varianta buna, migdalele dulci, care sunt chiar benefice.
- rubarba, consumata in cantitati mari, poate cauza pietre la rinichi.


- cartofii cu coaja verde sau cei care au germenii verzi au o substanta toxica, evita sa-i consumi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies