Cele cinci moduri in care poti face exercitii complete acasa si de care specialistii nu pomenesc! Vezi aici cum poti arata senzational fara sa mergi la sala!

Cele cinci moduri in care poti face exercitii complete acasa si de care specialistii nu pomenesc! Vezi aici cum poti arata senzational fara sa mergi la sala!
Cele cinci moduri in care poti face exercitii complete acasa si de care specialistii nu pomenesc! Vezi aici cum poti arata senzational fara sa mergi la sala!

Te-ai gandit vreodata ca poti face exercitii in intimitatea casei tale si sa arati la fel de bine ca atunci cand ai merge la sala? Ei bine, uite astea sunt cele mai prolifice cinci metode de care specialistii nu iti spun, dar care au rezultate fantastice.

Metoda 1- Grokker

Este vorba de o comunitate on-line de wellness si fitness unde poti pune intrebari unor antrenori de specialitate ce te pot face sa arati impecabil fara sa mergi la sala.


Metoda 2- Rock Stars

Metoda implica imitarea unui tobosar. Pentru a face asta acasa ai nevoie de niste bete asemanatoare cu cele ale tobosarilor si de multa energie.
Aceste exercitii combina sesiuni de cardio si Pilates. Pentru 40 de dolari se pot achizitiona betele speciale si DVD-urile cu sesiunile de antrenament.

Acest concept a fost dezvoltat de catre doi antrenori de fitness.

Metoda 3- Metoda de un milion de dolari, dar fara sa cheltuiesti

Probabil ca ai auzit de celebrele antrenamente "Physique 57", antrenamente pe care vedetele cheltuiesc o gramada de bani.
Ei bine, acum, aceste antrenamente le poti face chiar la tine acasa cu un cost minimm de 5 dolari prin care poti vedea videoclipuri de pana la 48 de ore cu exercitii ce poti fi realizate acasa din acest antrenamet folosit de vedete precum Kelly Ripa sau Lisa Rinna.

Metoda 4- Cursurile on-line de yoga

Ai auzit ca yoga este buna pentru a te dezvolta atat mental cat si fizic, ei bine asa este.
Pentru a nu ajunge sa platesti sume colosale pentru a merge la yoga, pe net, exista o comunitate online de yoga numita YogaGlo, ce iti confera acces la toate sedintele de acest tip cu un abonament de numai 18 dolari pe luna

Metoda 5- Zumba

Ai auzit de aceasta activitate, dar nu ai avut bani sa mergi, acum vine ea la tine acasa la un pret incredibil de numai 25 de dolari.
Asa poti achizitiona toate DVD-urile facute de un instructor profesionist specializat pe dansuri indiene.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Kanal D, lider incontestabil în audiențe cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu #Ediția de prânz a Știrilor Kanal D a plasat statia pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Sfatul zilei din 20 septembrie 2024: Este important să rămâi calm și echilibrat!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies