Cele doua alimente pe care nu ai voie sa le consumi in Saptamana Mare!

Cele doua alimente pe care nu ai voie sa le consumi in Saptamana Mare!
Cele doua alimente pe care nu ai voie sa le consumi in Saptamana Mare!

O mare parte dintre noi tinem post in Saptamana Mare!

Ca sa nu gresesti fara sa realizezi, trebuie sa eviti sa consumi in aceasta perioada otet si urzici. Sunt doua alimente care, din punct de vedere nutritional, nu sunt nicidecum interzise in perioada de post, dar legendele le includ in categoria nepotrivita pentru Saptamana Mare, scrie DivaHair.ro.

Care este explicatia? Se spune ca, atunci cand era rastignit pe cruce, Iisus a fost batut cu urzici, inţepandu-i ranile, si stropit cu otet, pentru a-i provoca si mai multe usturimi.

Mai mult, legenda spune ca, atunci cand a cerut cateva picaturi de apa, Mantuitorului i s-a oferit tot otet: de aici si obiceiul popular, care exclude cele doua alimente de pe lista mancarurilor recomandate in ultima saptamana de post.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Suferi de aceasta boala? Nu mai manca niciodata urzici!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies