Cele mai apreciate brand-uri de ceasuri

Cele mai apreciate brand-uri de ceasuri
Cele mai apreciate brand-uri de ceasuri

Totul se întâmplă cu viteză în jurul tău, iar timpul poate fi ținut sub control din ce în ce mai greu.

Dacă vrei să ții evidența cu stil, fă-o cu un ceas elegant de la unul dintre cele mai apreciate branduri din lume. 

Un ceas de calitate nu se demodează niciodată. Chiar dacă avem acces la ora exactă de pe toate device-urile care ne înconjoară, nimic depășește eleganța unui ceas bine realizat. Un ceas de marcă poat fi o adevărată investiție, ce se poate transforma într- moștenire de familie.

Este un simbol al bunului gust și chiar al clasei sociale din care faci parte. 

Trebuie să recunoaștem că un ceas poate fi o adevărată operă de artă în miniatură. Realizat cu măiestrie impecabilă, are în interior cele mai moderne tehnologii inginerești dar și tradiții vechi de secole. 

Dar cum poți să alegi cel mai bun ceas pentru tine? Cum te decizi între un ceas tradițional și delicat și unul avangardist, cu design de ultimă generație? Îți prezentăm în continuare 3 mărci de ceasuri care se bucură de o reputație globală pentru livrarea de ceasuri

de înaltă calitate. Combinând măiestria cu o estetică elegante, aceste branduri dau dovadă de o sensibilitate estetică incomparabilă. 

Aceste mărci transmit prestigiu și măreție, deoarece creează produse imbatabile prin design-uri sofisticate, ce sunt proiectate să reziste o viață întreagă. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Tag Heuer

Motto-ul acestui brand este ”Don't crack under pressure” și surprinde în doar câteva cuvinte spiritul și mentalitatea companiei, care se referă la depășirea limitelor. Marca este populară pentru generațiile mai tinere și adepte ale unui stil modern, deoarece sunt foarte bine promovate de către vedete. Asta nu înseamnă că Tag Heuer nu produce și ceasuri de calitate cu o durabilitate remarcabilă. Un bun exemplu este Aquaracer, un model cu un design sportiv, care poate rezista la scufundari de până la 1.000

m adâncime. Tag Heuer oferă ceasuri de lux accesibile, care sunt apreciate de cumpărători din lumea întreagă. 

Bering 

Este o companie fondată în 2008, care produce ceasuri elegante și fiabile. Încă de la început, Bering și-a construit o reputație puternică referitor la durabilitatea produselor sale, în special deoarece folosește oțel chirurgical ca materie primă. 

Având rădăcini daneze, Bering ne încântă cu modele minimaliste, ce au detalii simple, ca un omagiu adus moștenirii sale scandinave.

De la sidef la piele, poți găsi aici ceasuri bering de la Bijuteria-Gia.ro care te cuceresc încă de la prima întâlnire. 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Povestea începe cu o aventură în Arctica a fondatorului danez Rene Kaerskov. Captivat de seninătatea albă de gheață care în înconjura, s-a simțit inspirat să creeze o gamă de ceasuri care să reflecte frumusețea pe care o vedea în față. A ales pentru asta materiale care să surprindă caracteristicile peisajului acoperit de ghețari: puternic, durabil și natural. 

Numele se trage de la strâmtoarea Bering, care poartă numele primului european care a descoperit Alaska.

Unul dintre cele patru fuse orare din Alaska îi onorează numele fiind cunoscută drept ”Bering Time”. Kaerskov a legat inteligent toate aceste detalii pentru a forma bazele mărcii sale de ceasuri. 

Longines

Spre deosebire de majoritatea producătorilor de ceasuri de ultimă generație, Longines produce foarte multe modele, având 2.781 ceasuri diferite. Este un contrast destul de mare față de alte mărci, cum ar fi chiar și Rolex. În ciuda selecției numeroase de modele, Longines este perceput ca un brand de lux, cu aspect vintage. Având un nivel imbatabil de precizie, fiabilitate și durabilitate, Longines oferă produse foarte rafinate și de o eleganță aparte. Partener al competițiilor hipice, Longines are chiar o întreagă colecție de ceasuri sportive și sofisticate, cu cadrane perlate, marcaje cu puncte diamantate și curele tradiționale din piele maro. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies