Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii

Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii
Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii

Dintotdeauna, lumea a avut bogaţîi ei: moştenitori ai unei mari averi, antrepenori de succes, artişti care şi-au vândut la preţuri uriaşe capodoperele, câştigători la loto sau oameni atât de harnici şi strângători încât au agonisit continuu sume importante de bani.

Rac

Cei născuţi sub semnul zodiacal Rac pot ajunge cu uşurinţă manageri, şefi, coordonatori – funcţîi care li se potrivesc că o mănuşă.

Devin foarte iubiţi pentru că sunt şefi atipici, foarte grijulii şi preocupaţi de viaţa personală a anagajaţilor.

Funcţiile de conducere aduc de la sine şi situaţîi financiare pozitive, apoi Racii au o nevoie acerbă de siguranţă, ceea ce îi va ghida spre câştigul financiar.

Iar astrele sunt de partea lor: Racii câştigă bani cu uşurinţă, mai ales atunci când dau voie instinctului să îi ghideze. Sunt harnici şi curajoşi, iubesc banii şi de multe ori îşi măsoară valoarea prin câţi bani au în buzunar.

Sunt risipitori în foarte puţine situaţîi, vor avea întotdeuna frigiderul plin şi bani puşi deoparte. Cu toate astea, nu sunt prea mulţi nativi ai acestei zodii ajunşi foarte bogaţi.

Cel mai cunoscut om de afaceri Rac este creatorul de modă Giorgio Armani.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Noi detalii ies la iveală în cazul omului de afaceri din Arad ucis în urmă cu trei ani în explozia maşinii sale. Printre suspecți este și fiica milionarului

Lidia Fecioru - Cum să profiţi din plin de anul 2019. Sfaturi pentru a-ţi croi o viaţă de poveste

Kiprianos a mărturisit că aștepta o fată ca Elena în „Casa iubirii”: „Îmi plac blondele”. Tânărul pare nerăbdător să o cunoască: „Ne-am potrivi?”

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies