Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii

Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii
Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii

Dintotdeauna, lumea a avut bogaţîi ei: moştenitori ai unei mari averi, antrepenori de succes, artişti care şi-au vândut la preţuri uriaşe capodoperele, câştigători la loto sau oameni atât de harnici şi strângători încât au agonisit continuu sume importante de bani.

Leu

Acum întră în scenă vedetă zodiacului: Leul mândru şi frumos. Nu mai este nicio noutate faptul că Leii iubesc luxul, a fi bogaţi reprezentând parcă vocaţia lor pe pământ.

Iar tendinţa lor dominatoare din punctul de vedere financiar nu rămâne la nivel declarativ – Leii chiar sunt norocoşîi care ajung să se îmbogăţească peste noapte.

Ei nu sunt bogaţîi care agonisesc- cei născuţi sub semnul astral Leu câştigă şi cheltuie în acelaşi timp – ci au fler de antreprenori.

Leul ştie că banii sunt făcuţi pentru a-i oferi o viaţă în lux şi, de aceea, îşi va achiziţiona constant maşini, case, haine scumpe.

Diferenţa dintre Lei şi Gemeni (ceilalţi cheltuitori ai zodiacului) este că primii vor avea mereu o rezervă cât de mică pusă deoparte.

Un Leu care a câştigat foarte mulţi bani este celebra scriitoare, supranumită "mama lui Harry Potter" – J.K

Rowling.

citeşte continuarea aici



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cum comentează Raluca Pastramă imaginile indecente pe care le-a dezvăluit Pepe: "Și-a arătat adevărata lui față și adevăratul lui scop și interes"

Lidia Fecioru - Cum să profiţi din plin de anul 2019. Sfaturi pentru a-ţi croi o viaţă de poveste

Kiprianos a mărturisit că aștepta o fată ca Elena în „Casa iubirii”: „Îmi plac blondele”. Tânărul pare nerăbdător să o cunoască: „Ne-am potrivi?”

Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită


Cookies