Cele mai bune 3 băuturi pentru detoxifierea corpului

Cele mai bune 3 băuturi pentru detoxifierea corpului
Cele mai bune 3 băuturi pentru detoxifierea corpului

Sa ai grija de tine si sa fii sanatoasa nu inseamna neaparat sa ai o dieta atat de restrictiva incat sa nu te mai simti bine.

Cele mai bune 3 băuturi pentru detoxifierea corpului. Sa ai grija de tine si sa fii sanatoasa nu inseamna neaparat sa ai o dieta atat de restrictiva incat sa nu te mai simti bine. Sa ai grija de tine inseamna sa fii temperata in tot ce tine de stilul tau de viata, sa mananci echilibrat, sa dormi bine si sa bei suficienta apa. Poti oricand sa alegi o alimentata formata din mancare gatita, multe legume si fructe si mai putine chipsuri, ciocolate si burger.

Daca acesta este stilul tau zilnic, felicitari, esti pe calea cea buna. Ce poti face in plus, pentru un boost de energie si vitamin? Sa iti pregatesti zilnic un ceai din ingrediente natural. Ti-l poti pregati singura acasa si vei avea un plus de detoxifiere. Retetele pe care noi le-am pregatit astazi pentru tine au la baza lamaia, care este bogata in vitamina C si are un puternic efect detoxifiant.
Iata 3 bauturi detoxifiante pe care ti le poti face acasa, in fiecare dimineata:   

Cele mai bune 3 băuturi pentru detoxifierea corpului
Cele mai bune 3 băuturi pentru detoxifierea corpului[Sursa foto: PixaBay]

Lamaie si menta

Stiai ca menta are un efect antibacterian si ajuta la scaderea numarului de bacterii din gura si din stomac? Pe langa asta, reduce in acelasi timp pofta de mancare, stimuleaza digestia si te ajuta sa slabesti. Ca sa prepare aceasta bautura este extrem de simplu, tot ce trebuie sa faci este sa torni apa fierbinte peste cateva Frunze de menta sis a adaugi zeama de la o jumatate de lamaie.

Serveste aceasta bautura in fiecare dimineata si vei stimula eliminarea toxinelor din organism.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Lamaie si rodie

Rodiile sunt fructe cu adevarat delicioase si contin foarte multi nutrienti. Contin multa vitamina C si fibre. In plus, au mai multi antioxidanti decat vinul rosu si ceaiul verde. Adaugand rodie in bautura ta zilnica, vei beneficia de proprietatile sale antioxidante, antiinflamatoare si de stimulare a digestiei.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui un pumn de seminte de rodie intr-o cana si sa le pisezi cu grija, folosind o lingura. Toarna deasupra acestora apa fierbinte si la final adauga zeama de la o jumatate de lamaie. Indulceste cu putina miere.

Cele mai bune 3 băuturi pentru detoxifierea corpului
Cele mai bune 3 băuturi pentru detoxifierea corpului[Sursa foto: PixaBay]

Lamaie si ghimbir

Ghimbirul poate fi considerat un aliment minune, care are o multime de beneficii pentru sanatate, incepand cu proprietatile sale antiinflamatoare si continuand cu stimularea sistemului imunitar si prevenirea senzatiei de greata.

Gingerolul, care se afla in compozitia ghimbirului, este un bioactiv natural cu efect antioxidant, ce ajuta la combaterea racelilor. Ca sa prepare aceasta bautura, taie bucatele mici de ghimbir ori, pentru un gust mai concentrat, da-l pe razatoare. Pune ghimbirul intr-o cana, toarna apa fierbinte peste si adauga la final zeama de la o jumatate de lamaie.

Citeste si: Sucuri naturale pentru o imunitate sporită! Perfecte pentru iarna

Citeste si: Retete pentru detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies