Cele mai bune alimente pentru arderea grasimilor si a celulitei

Cele mai bune alimente pentru arderea grasimilor si a celulitei
Cele mai bune alimente pentru arderea grasimilor si a celulitei

Acestea oricum sunt alimente pe care ar trebui sa le incluzi intr-un plan alimentar sanatos.

 

Varza
Varza este alimentul minune al siluetei tale. Varza regleaza metabolismul si reduce pofta de mancare gratie fibrelor, vitaminelor si a mineralelor pe care le contine.
Ananasul
Ananasul contime bromelaina, care descongestioneaza tesuturile si micsoreaza retentia de apa. Ananasul nu are grasimi, ceea ce il face un aliment periculos pentru celulita.
Ardeiul gras
Ardei gras rosu, verde, galen, ardei kapia, gogosari, toate variantele de ardei te ajuta in lupta cu celulita. Ardeiul este diuretic, tonifiant si anti-infectios. Consumul de ardei limiteaza stocarea grasimilor in organism, scade pofta de mancare si ajuta la eliminarea zaharurilor si a grasimilor inainte de a se depune, deci inainte de formarea celulitei.
Vinetele
Ar fi indicat sa ne scoatem din cap ideea ca putem consuma vinetele numai sub forma de salata de vinete
plina de ulei (poate chiar din cel mai nociv, ulei vegetal) sau sub o forma prajita. Vinetele ne ofera beneficii in special daca sunt preparate pe gratar sua poate chiar consumate crude. Vinetele absorb grasimile consumte in timpul mesei si le captureaza in fibrele sale, limitand numarul de lipide din sange.
Ceapa
Desi poate mirosul ei te-ar putea deranja, ceapa este clar un aliment extrem de sanatos pe care ar trebui sa ne straduim cu totii sa il consumam.
Ceapa scade glicemia si activeaza eliminarea grasimilor.
Ceapa combate celulita si elimina apa si toxinele din organism. Adauga ceapa in toate salatele pe care le faci. Poti face o delicioasa tocanita de ceapa si fara ulei, cu ceapa inabusita cu apa fierbinte sau o supa de ceapa usoara.
sursa

Varza

Varza este alimentul minune al siluetei tale.

Varza regleaza metabolismul si reduce pofta de mancare gratie fibrelor, vitaminelor si a mineralelor pe care le contine.

Ananasul

Ananasul contime bromelaina, care descongestioneaza tesuturile si micsoreaza retentia de apa. Ananasul nu are grasimi, ceea ce il face un aliment periculos pentru celulita.

Ardeiul gras

Ardei gras rosu, verde, galen, ardei kapia, gogosari, toate variantele de ardei te ajuta in lupta cu celulita.
Ardeiul este diuretic, tonifiant si anti-infectios. Consumul de ardei limiteaza stocarea grasimilor in organism, scade pofta de mancare si ajuta la eliminarea zaharurilor si a grasimilor inainte de a se depune, deci inainte de formarea celulitei.

Vinetele


Ar fi indicat sa ne scoatem din cap ideea ca putem consuma vinetele numai sub forma de salata de vinete plina de ulei (poate chiar din cel mai nociv, ulei vegetal) sau sub o forma prajita.
Vinetele ne ofera beneficii in special daca sunt preparate pe gratar sua poate chiar consumate crude. Vinetele absorb grasimile consumte in timpul mesei si le captureaza in fibrele sale, limitand numarul de lipide din sange.

Ceapa

Desi poate mirosul ei te-ar putea deranja, ceapa este clar un aliment extrem de sanatos pe care ar trebui sa ne straduim cu totii sa il consumam. Ceapa scade glicemia si activeaza eliminarea grasimilor.Ceapa
combate celulita si elimina apa si toxinele din organism. Adauga ceapa in toate salatele pe care le faci. Poti face o delicioasa tocanita de ceapa si fara ulei, cu ceapa inabusita cu apa fierbinte sau o supa de ceapa usoara.

sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies