Cele mai bune biciclete de dama pentru concedii

Cele mai bune biciclete de dama pentru concedii
Cele mai bune biciclete de dama pentru concedii

Doamnelor si doamnisoarelor, a venit vremea concediilor mult ravnite de-a lungul anului. Este momentul in care va puteti bucura de clipe de relaxare, la munte, la mare sau in tari straine, care sa va deconecteze de stresul cotidian.

La moda este mersul pe bicicleta, mai ales ca tendinta de “coana Mita biciclista” este in continua ascensiune, iar tot mai multe evenimente de pedalat sunt dedicate sexului frumos.

Pentru ca in concediu sigur vreti sa va bucurati de plaiurile frumoase ale Romaniei sau ale tarii in care doriti sa va petreceti vacanta, o bicicleta de dama, care sa vi se potriveasca, este mijlocul ideal de a intra in comuniune cu natura.

Cum alegi bicicleta perfecta din categoria biciclete de dama?

O misiune dificila, mai ales cand ai atatea culori si modele. Insa o  doamna/domnisoara care vrea sa se simta bine pedaland si sa iasa din anonimat are nevoie de biciclete de dama atragatoare, confortabile, fiabile dar, mai ales, sigure.

Aici putem mentiona cateva caractere distinctive ale unei biciclete de dama fata de cea de barbati.

In primul rand, cadrul unei biciclete de dama este mai mic si conceput pentru ca pozitia corpului sa fie relaxata si nu foarte inclinata, pentru a evita durerile de spate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Apoi, greutatea unei biciclete de dama este mai redusa, pentru a nu va folosi toata energia pentru a pedala.

Saua este confortabila si reglabila, in functie de inaltimea voastra. Iar ghidonul trebuie sa fie mai ingust, cu manere confortabile si reglabile, moi sau mai late, in functie de tipul de biciclete de dama pe care vi-l alegeti: cross, trekking, oras, de sosea etc.

Prima experienta cu o bicicleta de dama este foarte importanta. Cu cat bicicleta este potrivita inaltimii, cu atat veti avea pozitia corecta in timpul mersului, care este cu piciorul usor flexat, iar pedala sa fie undeva la jumatatea frontala a talpii piciorului.

Care sunt cele mai apreciate biciclete de dama

Doua branduri isi disputa suprematia in a le face pe doamne sa pedaleze de placere. Unul este Merida Juliet (care include biciclete de mai multe tipuri), iar celalalt este Cannondale Tango. Fiecare dintre aceste branduri vin cu biciclete de dama pentru diferite activitati, mai ales ca doamnele si domnisoarele nu se dau inlaturi de la aventuri pe munte, participarea la concursuri de ciclism etc.

Merida Juliet reprezinta o colectie de biciclete de dama potrivite pentru sporturi extreme sau plimbari relaxante in parcuri sau pe pistele de biciclete. Include 3 tipuri: Juliet MTB (pentru ture sau competitii off-road), Juliet SPEEDER (pentru trasee de touring sportive sau pentru deplasari urbane rapide) si Juliet RIDE (pentru trasee pe asfalt).

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Juliet

Mountainbike este acea bicicleta de dama pe care ti-o doresti cand vrei sa demonstrezi ca iti place aventura si traiesti clipa la maximum. Cu un design sportiv atragator, este agila, usor de manevrat si are o greutate mica, pentru mai mult confort si aderenta sporita. In plus, distanta scurta dintre sa si ghidon va permite o pozitie relaxata in timpul pedalatului si piciorul sa atinga solul intr–o situatie periculoasa. In plus, saua si mansoanele au o ergonomie specifica, suspensia este mai moale si bicicleta este echipata cu anvelope cu un coeficient de inaintare optim.

Juliet Speeder, pentru femeile sportive. Este una dintre acele biciclete de dama multivalente: caracteristici sport combinate cu confort si utilitate, perfecta pentru orasele aglomerate. Este oricand gata sa iti arate ce poate sa faca: are anvelope cu diametru mai mare, care micsoreaza riscul de a  face pana si sporeste confortul, chiar si pe traseele denivelate. Este realizata din aluminiu, pe care se pot monta cu usurinta accesorii precum: portbagaj, aparatori sau cric.

Juliet Ride, biciclete de dama pentru invingatoare. Pot fi folosite pentru competitii pe drumuri mai dificile si pentru ciclistele rutiere, mai ales ca designul favorizeaza pedalatul in conditii confortabile, indiferent de vreme.

Si ajungem la al doilea cel mai vanat tip de biciclete de dama -  Cannondale Tango. Doamnele si domnisoarele pot intra in lumea aventuroasa a ciclismului montan, mai ales ca ofera confortul sporit si atunci cand sunt folosite pentru a  trece peste orice obstacole.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies