Cele mai bune remedii pentru durerile de spate! Nu ezita sa le incerci!

Cele mai bune remedii pentru durerile de spate! Nu ezita sa le incerci!
Cele mai bune remedii pentru durerile de spate! Nu ezita sa le incerci!

Daca ai probleme cu spatele, atunci nu ezita sa apelezi la unele dintre aceste remedii. Sunt extrem de simple, ieftine si au rezultate garantate.

1. Miscarea- Atunci cand te doare spatele nu trebuie sa stai numai in pat. Trebuie sa faci miscare pentru o pune muschii la lucru. Se recomanda exercitii cardio usoare precum plimbatul, mersul pe bicicleta sau inotul. Aceste exercitii maresc fluxul sangvin si pot ajuta zona dureroasa.

2. Pune gheata pe locul afectat- ea va reduce inflamatia si durerea.

3.

Caldura- dupa ce folosesti cateva zile gheata, trebuie neaparat sa ii oferi caldura locului dureror. Infasoara-l cu comprese fierbinti sau sprijina-te de locuri calduroase (sobe, calorifere, etc).

4. Apeleaza la exercitii de intindere a coloanei- Acest lucru te ajuta si poate duce la "vindecare". Masajul facut coloanei prin contactul cu podeaua tare va realinia vertebrele si discurile si te poate ajuta sa scapi de durere.


5. Practica tai chi- este o straveche disciplina chinezeasca si se bazeaza pe miscari lente, fluente si este o excelenta motoda de relaxare si alinare a muschilor spatelui. Cauta pe net cum sa faci aceste exercitii.

6. Radacina de "Gheara Diavolului"- compusii din aceasta planta de origine sud-africana au proprietari antiinflamatoare si calmante si aceasta planta este folosita de cei care sufera de artrita sau dureri ale zonei lombare.


7. Extrasul de tataneasa- unguentul cu extract de tataneasa are efect benefic asupra durerilor de spate datorita efectului si proprietatile antiinflamatorii ale plantei.

8. Incearca o noua pozitie de dormit- e posibil ca seara, in timpul somnului, corpul tau sa stea in anumite pozitii care nu ii fac deloc bine. Ia in calcul sa iti schimbi pozitia de somn si poate asa durerile de spate se vor ameliora.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce a pățit Tavi Clonda cu mașina, chiar de ziua fiicei sale, Victoria? Artistul a avut nevoie de ajutorul soției. „Important e noi să fim sănătoși.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii

Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies