Cele mai bune sucuri naturale pentru cresterea imunitatii

Cele mai bune sucuri naturale pentru cresterea imunitatii
Cele mai bune sucuri naturale pentru cresterea imunitatii

Din fericire, imunitatea, daca nu e scazuta din cauze medicale, poate fi crescuta prin corectarea stilului de viata. Iata mai jos cateva retete de sucuri naturale care te vor ajuta.

Limonada cu ghimbir si miere
Prepara-ti in fiecare zi un pahar de limonada cu ghimbir, indulcita cu miere, si vei avea o imunitate de fier. Lamaile sunt bogate in vitamina C, mierea are proprietati antibacteriene, iar ghimbirul are atatea proprietati benefice, incat este considerat unul dintre cele mai sanatoase alimente din lume.

Suc de telina, morcov, lamaie si ghimbir

Pentru acest suc ai nevoie de cativa morcovi, o bucatica de ghimbir, sucul de la o jumatate de lamaie si o mana de frunze de telina.

Amesteca-le bine si adauga apa daca ti se pare prea concentrat.

Suc din fructe goji, portocale, ghimbir si turmeric
Pentru acest suc ai nevoie de o ceasca mica de fructe goji, 2 portocale, o jumatate de lingurita de turmeric, o bucatica de ghimbir si o ceasca de gheata. Amesteca-le bine cu blenderul si adauga apa daca mai e cazul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies