Cele mai bune zile pentru a juca la Loto si a castiga

Cele mai bune zile pentru a juca la Loto si a castiga
Cele mai bune zile pentru a juca la Loto si a castiga

Iti place sa iti incerci norocul la jocurile de noroc, insa nu vrei sa cheltuiesti multi bani? Poti incerca sa joci la Loto; chiar daca, asa cum ii spune si numele, nu exista nicio modalitate care sa iti asigure castigul, astrele te pot influenta pozitiv prin pozitia lor.

De aceea, yve.ro ti-a pregatit in randurile de mai jos cateva sfaturi, care sa te ajute sa iti influentezi sansa de a castiga.

Berbec

Daca esti nascuta sub aceasta zodie, cu siguranta iti place sa risti si, de aceea, nu iti este frica sa iti incerci norocul. Te sfatuiesc, totusi, sa joci la loto in urmatoarele zile: 8, 13, 18, 20.

Taur

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nu esti o

impatimita a acestor jocuri, insa, din cand in cand, iti place sa crezi ca norocul ti-ar putea surade. Prin urmare, incearca sa joci in datele de 10, 14, 17, 31.

Gemeni

Chiar daca ai impresia ca norocul nu este nicioadata de partea ta, nu trebuie sa te lasi descurajata de cateva esecuri. Nu uita ca, daca nu joci, nu vei castiga! Incearca-ti, asadar, norocul in urmatoarele zile: 1, 12, 16, 21, 25.

Rac

Ţie nu prea iti place sa cheltuiesti, insa, din cand in cand, n-ar strica sa vezi ce ti-au pregatit astrele si sa pui un bilet la loto. Incearca in datele de 1, 3, 15, 24.

Citeste tot articolul pe YVE.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Strugurii îngrașă? Ce spun nutriționiștii, când e cel mai bine să-i consumi și cum

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Întrebări amuzante pentru băieți la prima întâlnire. Ce să-l întrebi ca să stârnești hohote de râs și să-l cunoști mult mai bine

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies