Cele mai calde urări de Anul Nou din partea echipei kfetele.ro!

Cele mai calde urări de Anul Nou din partea echipei kfetele.ro!
Cele mai calde urări de Anul Nou din partea echipei kfetele.ro!

Cele mai calde urări de Anul Nou din partea echipei kfetele.ro! Vă dorim un an fericit, plin cu realizări şi momente deosebite.

Să fii femeie, nu e ușor. Trăim într-o societate rapidă, îmtr-o continuă schimbare și e foarte greu uneori să ținem pasul cu toate noutățile. Tot ce a rămas la fel, însă, e perioada aceasta superbă în care trebuie să dăm și să fim BUCURIE pentru oamenii din jurul nostru. Așadar, Un An Nou Fericit şi liniştit vă urează şi echipa kfetele.ro.

Vă dorim să învățați să vă iubiți mai mult și să realizați că sunteți frumoase, pentru că frumusețea vine din energia pe care un om o manifestă.

Vă dorim să fiți fericite și să multiplicați toată bucuria pe care o primiți, să vă entuziasmați la lucrurile mici și să vă accesorizați toate ținutele din 2020 cu zâmbete sincere.

Vă dorim să fiți stilate în continuare și să vă purtați hainele cu mândrie și atitudine, indiferent de siluetă și greutate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Să vă machiați atât cât vă simțiți bine, atunci când simțiți să o faceți și așa cum vă vedeți cel mai frumoase.

Ne dorim foarte tare pentru voi să înțelegeți că trend-urile nu sunt cele care ne ghidează existența, că primează confortul propriu și că acestea setează niște linii mari pe care noi le urmărim în măsura în care ne simțim bine.

Să știți că moda e dictată de fiecare în parte și nu de revistele de profil, acolo apar niște noțiuni pe care fiecare le adaptează apoi la propriul stil, așa că nu trebuie să vă supărați dacă aceeași rochie nu arată pe voi ca pe Bella sau Gigi Hadid. Dacă celebra Lizzo poate să poarte orice și să arate fabulos, sigur puteți și voi, ba chiar vă îndrumăm să faceți asta!

În principiu, vă dorim vouă ce ne dorim și nouă- să învățati că în toată agitația secolului XXI și odihna e importantă, că un pahar de apă și o cremă hidratantă fac minuni, că voi vă purtați hainele și nu invers și că voi sunteți pe primul loc, iar oamenii pe care îi iubiți vin după. Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă urăm sărbători fericite!

Cu drag și cu iubire,
familia kfetele.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies