Cele mai eficiente 5 măști pentru păr

Cele mai eficiente 5 măști pentru păr
Cele mai eficiente 5 măști pentru păr

Indiferent de perioada anului, podoaba capilară are nevoie de nutriție.

Măștile speciale pot face minuni în doar câteva minute. Nu necesită o aplicare zilnică, uneori o singură utilizare este suficientă pentru a face părul să strălucească de frumusețe și sănătate. Să vorbim despre cele mai eficiente măști de păr de pe piață în 2022.

 

 

1. L'Oreal Paris Elseve Complete Repair

L'Oreal Paris Elseve Complete Repair este o mască - tratament par foarte concentrată pentru părul normal până la uscat, cu o textură topitoare, potrivită pentru buclele deteriorate și vopsite. Hrănește, hidratează și întărește părul, sărutându-l cu substanțe nutritive. Formula unică netezește și protejează buclele din exterior, întărind în același timp bariera naturală. Serul din compoziție face părul mai strălucitor și mai viu, refăcându-l complet cu o utilizare constantă. Produsul are o aromă plăcută, și se aplică economic pe păr.

 

Caracteristici:

scopul măștii: restaurare, nutriție, hidratare, conferire de strălucire și catifelare, întărire, netezire, compactare;

volum: 300 ml;

forma de eliberare: borcan;

ingrediente active: aminoacizi, keratină, ceramide;

tip de păr: normal, uscat.

 

2. Tefia MyCare Repair Intensive Mask for Damaged Hair

Tefia MyCare Repair Intensive Mask for Damaged Hair este o mască profesională de reparare intensivă, cu un complex de keratină și ceramide. Este potrivită pentru toate tipurile de păr. Produsul elimină deteriorarea structurală a buclelor, redându-le elasticitatea și strălucirea sănătoasă. Uleiurile naturale din compoziție hidratează și hrănesc părul. Uleiul din boabe de Goji protejează firele de efectele negative ale mediului. Acest tratament păr deteriorat poate fi folosit de 1-2 ori pe săptămână pentru un efect optim/maxim.

Caracteristici:

scopul măștii: protecție împotriva efectelor negative ale mediului, hidratare, hrănire, regenerare;

volum: 500 ml;

forma de eliberare: borcan;

ingrediente active: ceramide, keratină;

tip de păr: toate tipurile.

3. Kerastase Blond Absolu Masque Ultra Violet

Brandul profesional de îngrijire a părului Kerastase a creat o mască care acționează asupra stării părului și asupra nuanței acestuia în același timp. Produsul este conceput pentru a hrăni și a restabili părul decolorat cu o nuanță rece. Componentele hrănitoare dau strălucire, catifelare și netezime, iar pigmenții speciali neutralizează tonul galben nedorit https://makeup.ro/brand/29891/. Produsele renumitului brand pot fi achiziționate accesând site-ul magazinului online Makeup.ro.

 

Caracteristici:

scopul măștii: netezire, nutriţie, protecţia culorii părului, revitalizare, întărire;

volum: 200 ml;

forma de eliberare: borcan;

Tip de păr: blond, decolorat, vopsit.

 

4. Masca Selencin Therapy Mask

Masca Selencin Therapy Mask este un tratament pentru creșterea părului, care și hidratează, hrănește și face buclele mai ușor de pieptănat. Normalizează procesele vitale ale foliculilor de păr, îmbunătățește circulația sângelui și prelungește faza de creștere rapidă a părului. Produsul este capabil să restabilească echilibrul hidrolipidic al scalpului. Ingredientele active naturale facilitează coafarea buclelor, făcându-le mai ușor de gestionat. Produsul conține cofeină, care este un stimulent natural al creșterii. Extractele de brusture, urzică și piper întăresc părul și activează procesele de reînnoire.

 

Caracteristici:

scopul măștii: creșterea părului, hidratare, nutriție, refacere;

volum: 150 ml;

forma de eliberare: borcan;

ingrediente active: vitamina E, keratina, cofeină, vitaminele B;

tip de păr: toate tipurile.

5. ARAVIA Professional Pre-Wash Grow Mask

 

ARAVIA Professional Pre-Wash Grow Mask este o masca potrivită pentru combaterea căderii părului, precum și pentru accelerarea și stimularea creșterii. Efectul său pronunțat de încălzire promovează stimularea. Uleiul din compoziție regenerează capacitatea foliculilor de păr de a regenera funcțiile și accelerează creșterea părului. Ciclul bulbului este prelungit semnificativ, astfel încât părul cade mai puțin. Masca favorizează pătrunderea nutrienților în folicul, scalpul este hrănit cu vitamine și acizi grași, iar buclele devin mai puternice și mai groase.

 

Caracteristici:

scopul măștii: activarea creșterii, conferirea strălucirii, nutriție;

volum: 500 ml;

forma de eliberare: borcan;

ingrediente active: un complex de vitamine;

tip de păr: toate tipurile.

 

Ai grijă de frumusețea și sănătatea buclelor tale, folosește produse de calitate!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies