Cele mai eficiente diete de slăbit

Cele mai eficiente diete de slăbit
Cele mai eficiente diete de slăbit

Iată care sunt cele mai eficiente diete de slăbit pentru a obține corpul la care ai visat întotdeauna.

Dieta Fix la fix

Este o dietă ușor de urmat, destul de permisivă în privința diversității alimentelor. Tot ceea ce trebuie să faceți este să luați mesele la ore fixe, fără să întârziați nici măcar 10 minute. După cum indică și numele, dieta Fix la fix impune câteva ore la care va trebui să vă fixați mesele: 7.00 – micul dejun, 10.00

– gustare, 13.00- prânz, 16.00 –gustare, 19.00-cină.

Dieta fix la fix are o serie de avantaje importante, fiind printre cele mai eficiente. În primul rând, ajută la eliminarea kilogramelor în plus într-un mod sănătos, fiind exclusă ideea de înfometare, rolul acesteia fiind acela de a accelera metabolismul. 

Prin această dietă se poate regla lanțul glicemic, va dispărea senzația agresivă de foame și astfel va crește rezistența în fața poftelor, fiind îmbunătățit totodată și tranzitul intestinal.

Mesele vor fi servite din 3 în 3 ore, în intervalul 07.00-19.00.

dieta de slabit 10 kg intr-o saptamana

Dieta disociată

Dieta disociată are la bază  principiul care susține că nu alimentele sunt cele care îngrașă, ci asocierea lor. Dieta disociată pe 7 zile impune consumul unei grupe de alimente în fiecare zi. Nu este o dietă ușoară, dar rezultatele se vor vedea imediat!

În egală măsură, în dieta disociată, cina se va lua întodeauna până în ora 19. În plus, trebuie să beți cel puțin 2 litri de apă și să faceți mișcare minim 30 de minute în fiecare zi.

Cele mai eficiente diete de slăbit

Citeste si: Ce înseamnă Intermittent fasting? Beneficii și pericole

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dieta hipocalorică

Dieta hipocalorică nu este deloc periculoasă, fiind de fapt un regim sănătos, care îți permite să consumi maxim 1200 de kcal pe zi. Poți alege orice aliment atâta timp cât la finalul zilei nu depășești acest număr de calorii.

Poți slăbi până la 4 kilograme în 7 zile cu dieta hipocalorică și dacă o vei transforma într-un stil de viață, vei obține rezultate extraordinare pe termen lung.

Citeste si: Cura de slăbire disociată cu una dintre variantele 111, 222, 333, 3+3, îți aduce -15 kilograme în două săptămâni

Cele mai eficiente diete de slăbit

10 principii de bază pentru a slăbi sănătos

Mâncați doar atunci când simțiți senzația de foame, la ore prestabilite.

Beți minim 2 litri de apă pe zi.

Consumați un ceai din plante după mesele principale.

Mâncați fructe zilnic, întrucât sunt esențiale în procesul de slăbire.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Consumați legume înainte de masă sau introduceți-le în salate.

Înlocuiți din când în când micul dejun cu fresh-uri sau smoothie-uri, pentru detoxifiere si hidratare.

Consumați alimente organice!

Înlocuiți chipsurile și gustările nesănătoase cu semințe crude și nuci, pentru un aport de minerale, calciu, magneziu, zinc si Omega 3.

Reduceți consumul de făină albă, zahăr și grăsimi hidrogenate.

Apelați la suplimentele alimentare, pentru un plus de energie, dar numai sub supravegherea nutriționistului.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dieta lui chef FLORIN DUMITRESCU. „Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies