Cele mai fidele zodii in relatii! Vezi daca esti pe lista celor care nu calca stramb

Cele mai fidele zodii in relatii! Vezi daca esti pe lista celor care nu calca stramb
Cele mai fidele zodii in relatii! Vezi daca esti pe lista celor care nu calca stramb

Astrologii spun ca semnul sub care ne-am nascut ne poate influenta si in ceea ce priveste fidelitatea intr-o relatie. Astfel, se stabilesc cele mai fidele si mai infidele zodii intr-o relatie.

Berbec. Acţionează impulsiv de multe ori şi nu prea îl interesează efectele. Îi place aventura şi aşa că sunt mari şanse ca un berbec să înşele.    

Taur. Se ştie că taurii nu se pricep să mintă şi nu le place să se „joace” într-o relaţie. Le place siguranţa şi de aceea, taurul poate fi trecut la cele mai fidele zodii.    

Gemeni. E una dintre zodiile marcată de curiozitate şi îndrăzneală.

E posibil să se plictisească într-o relaţie şi să caute ceva mai interensant.    

Rac. Absorb ca un burete dragostea dar şi problemele celor din jur, sunt familişti, se dedică total celor dragi şi cu siguranţă racii pot face parte din lista celor mai fidele zodii.    

Leu. Caută tot timpul partenerul perfect. Atunci când se plictiseşte sau nu-i convine ceva în relaţie, leul va fi tentat să înşele. 
 

Fecioara. Persoane care dau dovadă de multă creativitate şi sensibilitate, fecioarele se feresc să înşele pentru a nu-i răni pe cei din jurul lor şi pot fi trecute la cele mai fidele zodii.    
Balanţă. Vor o relaţie armonioasă, sigură şi de încredere, iar atunci când au acest lucru nu caută o altă persoană. De asemenea, atunci când relaţia începe să scârţâie, caută să rezolve problema.


Citeste mai mult aici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies