Cele mai frecvente greseli ale femeilor cand isi fac unghiile

Cele mai frecvente greseli ale femeilor cand isi fac unghiile
Cele mai frecvente greseli ale femeilor cand isi fac unghiile

Manichiura este importanta, iar ingrijirea unghiilor trebuie sa faca parte din ritualul de infrumusetare al oricarei femei.

1. Nu folosesti o baza pentru lacul de unghii

Daca in cazul machiajului trebuie sa te dai cu crema hidratanta inainte de a aplica fondul de ten, acelasi lucru trebuie sa il faci si cand iti vopsesti unghiile. Foloseste o baza de unghii pentru ca acestea ca lacul sa reziste si sa nu se decojeasca in timp.

2. Tai cuticulele

Multe manichiuriste fac asta pentru o buna ingrijire, insa adevarul este altul.

Daca tai cuticulele de fiecare data inainte sa te dai cu lac, unghiile vor deveni mai ingrosate, iar curatarea va fi, culmea, deficitara. Nu mai spunem ca pielitele taiate prost cresc riscul aparitiei infectiilor.


3. Pilesti in ambele directii


Pila trebuie folosita prin miscari repetitive in aceeasi directie pentru ca unghia sa nu isi piarda din rezistenta. E adevarat ca asta presupune timp si tocmai de aceea multe femei trec de aceasta faza.

Sursa: Revista Teo

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies