Cele mai frecvente greseli de ingrijire a parului

Daca ai parul uscat si lipsit de stralucire, trebuie sa ii acorzi o atentie speciala in sezonul rece. Un specialist ne spune cum sa ingrijesti parul toamna si ce nuante de par in tendinte poti sa incerci in urmatoarea perioada.

Un specialist ne explica care sunt cele mai frecvente greseli in ritualul de infrumusetare.

Parul are nevoie de o atentie speciala in sezonul rece
„Parul are nevoie de o ingrijire speciala toamna. Dupa vara, este posibil ca el sa fie usor subtiat, uscat sau chiar deteriorat din cauza expunerii la soare. Diferenta dintre ingrijirea parului vara fata de toamna este aceea ca vara folosim foarte mult tratamentele leave-in, printre care uleiuri si creme cu factor de protectie solara.

Toamna ne confruntam cu probleme de ingrasare, de cadere, si atunci se mai schimba putin datele. De aceea, este recomandat sa se faca o diagnoza a parului si, in functie de acest lucru, sa alegem samponul, masca si al treilea produs de ingrijire care sa ne ajute la insanatosirea lui.
Sunt indicate mastile cu rol de hidratare si folosirea cheratinei lichide pentru uniformizarea cuticulei si pentru revitalizarea firului de par."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Secretul pentru un chec pufos. Ai nevoie de câteva ingrediente!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies