Mesaje pentru mama ta, de 8 martie 2023! "Mamă, să ai un 8 Martie pe sufletul tău, colaga! O primăvară minunată îţi doresc!"

mesaje de 8 martie 2023
Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta, de 8 martie 2023

Transmite-i mamei tale un mesaj de 8 martie 2023! Cele mai frumoase urări de Ziua Femeii!

În fiecare an, pe 8 martie, ziua de internațională a femeii este sărbătorită pe tot globul pământesc. În primul rând este o zi de recunoaștere a realizărilor feminine. De asemenea, poate fi şi un apel prin care sunt susținute drepturile femeii şi egalitatea de gen. 8 martie, prin tradiția românească a fost ani de zile considerată ziua mamei. Practic, legătura frumoasă intre copii şi mame, este onorată şi sărbătorită în această zi a lunii martie.

Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta de 8 martie 2023

Citește și: Ce cadouri poți lua de 8 martie 2023. Cum pot fi surprinse femeile în acest an

mesaje de 8 martie pentru mama
Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta, de 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cele mai frumoase mesaje pentru bunica ta, de 8 martie 2023! “Când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru ca tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani, bunica mea!"

  • Pentru mine, eşti cea mai dragă fiinţă de pe întregul pământ. La mulţi ani, mama!
  • Te iubesc, mamă! Te preţuiesc şi îţi doresc tot binele din lume. La mulţi ani! 8 martie fericit!
  • Draga mea mamă, de ziua mămicilor îţi urez fericire, bucurie şi o viaţă plină de iubire. Să ai un 8 Martie de vis!
  • La mulţi ani, mamă! Fie ca primăvara să-ţi umple sufletul de bucurii! Un 8 Martie de vis!
  • De 8 Martie, un gând frumos pentru tine. Iubita mea, să ai o primăvară de vis!
  • Mamă, să ai un 8 Martie pe sufletul tău, colaga! O primăvară minunată îţi doresc!
  • Vă doresc, doamnelor şi domnişoarelor, să aveţi parte de o primăvară plină de iubire şi armonie, aducându-vă în dar un firav mărţişor, simbol al dragostei, care, prin şpriţul sau de primăvară, să zăbovească cât mai mult în sufletul Dumneavoastră! La mulţi ani de 8 martie!
  • Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

Felicitări de 8 martie 2023

Citește și: Cele mai frumoase mesaje pentru doamna învăţătoare, de 8 martie 2023! “ Anii trec, noi creştem, însă mereu ne vom aminti cu drag de dumneavoastră, cea care ne-aţi călăuzit paşii prin şcoală. La mulţi ani de 8 martie 2023!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta, de 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce trebuie să pună femeile pe masă de 8 martie 2023

  • De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei.
  • Te iubesc!
  • Ziua de 8 Martie este ziua feminităţii, a frumuseţii, a dragostei, ziua în care femeia – fiinţa delicată, sensibilă, cea care dă viaţă, este în centrul atenţiei.
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos.
  • Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!
  • 8 Martie este o zi plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească. În această zi remarcabilă noi, bărbaţii, veneram cu un deosebit respect – mamele, prin tandreţe şi iubire – soţiile, prin dragoste şi grijă părintească – fiicele, prin veşnice aduceri aminte – bunicile. La mulţi ani de 8 martie!

Urări pentru mame de 08.03.2023

felicitare de 8 martie pentru mama
Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta, de 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]

  • Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară… Fie ca primăvara să-ţi aducă bucurie în suflet, fericire şi linişte. Îţi doresc multă sănătate şi pace şi sper că într-o zi să te alături şi tu clubului mămicilor că este o experienţă de neimaginat!
  • Fie ca ziua de 8 martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!
  • La mulți ani de 8 Martie!  Pentru a veni în ajutorul celor care sunt în pană de inspiraţie, oferim mai jos un buchet de mesaje de 8 Martie, atent alese, pentru toate gusturile.
  • Viața, arta, chiar și energia se declină la feminin. Ideea, ca și luptă și pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârșești a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbați. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică….
  • Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenusa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!
  • Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el drăgostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!

Felicitări de 8 martie 2023 pentru mama

mesaje de 8 martie pentru mama de la distanta
Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta, de 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce semnifică ziua de 8 martie. Ce trebuie să știe femeile despre această zi

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea mama!
  • Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani de 8 martie!
  • Femeia, căreia umanitatea îi datorează continuitatea şi perpetuarea vieţii, a fost şi va fi elogiata în cântece şi opere artistice. De când e lumea, Femeia a ţinut mereu aprins focul în cămin, a păstrat cu sfinţenie datinile străbune, a sădit speranţa şi nobleţe în inimile celor apropiaţi. La mulţi ani, de Ziua Femeii!
  • Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La cadouri de 8 Martie pentru mamaa mulţi ani!

Mesaje pentru mame de 8 martie 2023

urari de 8 martie pentru mama
Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta, de 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]

  • Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru ca tu eşti soarele şi primăvara mea.
  • Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
  • Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii
  • De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvara?
  • Să fii sănătoasă şi o poftă permanentă de o retrezire la viaţă,o veşnică reinoire de forţe şi bucuria de a trăi. Aşa să fie, îţi doresc cu drag,
  • Dragă mamă, De ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară!
  • Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit, pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru ca, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu… La mulţi ani!
  • De ziua scumpă care vine eu îţi urez noroc şi bine, margaritare-n calea vieţii, succes în anii tinereţii şi pe aripa primăverii primeşte dragostea şi dorul!
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!
  • Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!
  • Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani!
  • De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?
  • Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!
  • Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… Te iubesc!

La multi ani de 8 martie 2023!

Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta, de 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]

  • Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii!
  • Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru ca tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani de 8 martie!
  • Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!
  • Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
  • Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el drăgostea mea pentru tine… Ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… Şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… Tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc! La mulţi ani de 8 martie!
  • Să fii sănătoasă şi o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi. Aşa să fie, îţi doresc cu drag…!

Kfetele.ro vă urează: La multi ani de 8 martie!:)

Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta, de 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce trebuie să pună femeile pe masă, de 8 martie 2023. Ce fel de mâncare puteţi pregăti de Ziua Femeii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies