Cele mai frumoase nuanțe de blond în 2024. Cum afli ce ți se potrivește

par blond 2024
Păr blond 2024

Află din acest articol care sunt cele mai frumoase nuanțe de blond, în anul 2024.

Părul blond rămâne la fel de râvnit în fiecare an. Indiferent de culoarea naturală a părului, aproape fiecare femeie are la un moment dat în gând să își vopsească părul blond. Totuși, a avea părul blond este destul de complicat și este nevoie să acorzi mai mult timp îngrijirii lui, în cazul în care alegi să faci această schimbare. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai apreciate nuanțe de blond anul acesta, dar și cum poți afla care este cea care ți se potrivește.

 

Cele mai frumoase nuanțe de de blond în 2024

Se pare că blondul nu se demodează niciodată, fiind cea mai râvnită culoare de păr la femei. Cu toate acestea, există mai multe nuanțe de blond. Iată care sunt cele mai apreciate nuanțe de blond în 2024, atât de către stiliști, cât și de către doamne.

Blond platinat

Citește și: Cum să obțineți un păr mătăsos și plin de viață

Citește și: 13 sfaturi pentru îngrijirea părului brunet

Una dintre cele mai populare nuanțe de blond este cea de blond platinat. Această nuanță arată splendid pe multe femei și oferă un look foarte stylish.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Blond caramel

Blondul caramel este o nuanță caldă și versatilă, care combină tonurile aurii și maronii, oferind un efect natural și strălucitor. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își lumineze părul fără a opta pentru un blond foarte deschis sau platinat.

Șuvițe blonde

Anul acesta, șuvițele cu mai multe nuanțe de blond sunt foarte râvnite.

Cu toate că foarte multe femei optează pentru un astfel de look fabulos, este important ca această procedură să fie făcută de un profesionist. Șuvițele blonde sunt un adevărat spectacol, în special pe părul buclat sau atunci când bate soarele.

Blond cald

cele mai frumoase nuante de blond
Cele mai frumoase nuanțe de blond[Sursa foto: freepik]

Naturalețea este cuvântul dominant în 2024, fie că vorbim de haine, machiaj sau coafură. Așadar, blondul cald este una dintre cele mai frumoase nuanțe de blond anul acesta.

Blond balayage

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Încă de acum câțiva ani, acest stil de vopsit este din ce în ce mai popular printre femei. Nu doar că arată bine, ci și are un mare avantaj:

acela că nu trebuie să ne vopsim rădăcina lunar.

Pentru cine sunt potrivite nuanțele de blond cald

nuante de blond
nuante de blond[Sursa foto: freepik]

În momentul când decizi să te vopsești blondă, trebuie să fii pregătită pentru o mare schimbare, în special dacă nuanța naturală a părului tău este mai închisă. De aceea, este recomandat să nu te aventurezi pentru nuanțe de blond platinat, ci să încerci o variantă de blond cald.

Mai mult, persoanele cu tonuri de piele calde sau neutre arată de obicei bine cu nuanțe de blond cald. De asemenea, această nuanță se potrivește de minune cu ochii verzi sau căprui. Dacă părul tău natural are subtonuri calde, precum auriu sau roșcat, nuanțele de blond cald vor arăta mai natural pe tine, iar rezultatul va fi unul foarte frumos. Dacă observi că bijuteriile din aur arată mai bine pe tine decât cele din argint, este un indiciu că tonul pielii tale este cald și, prin urmare, nuanțele de blond cald te-ar avantaja. În cazul în care ai pielea deschisă, nuanțele de blond cenușiu, blond platinat sau blond bej pot arăta foarte bine pe tine. Dacă pielea ta are un ton mai degrabă mediu, se vor potrivi de minune nuanțe de blond miere sau blond caramel.

Cum afli ce nuanță de blond ți se potrivește

par blond
Păr blond[Sursa foto: freepik]

Culoarea părului trebuie să se potrivească cu nuanța pielii, cu trăsăturile noastre sau chiar cu frizura. Înainte de a face schimbări majore pe care să le regreți, este recomandat să vorbești cu un stilist sau să încerci mai multe peruci, pentru a îți da seama cu exactitate ce ți se potrivește cel mai bine. Dacă ai pielea mai închisă la culoare, nuanțele de blond auriu, blond bronz sau blond cu reflexe roșcate pot arăta foarte bine.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să aplici creionul de ochi albastru

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies