Cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului. Care sunt cuplurile perfecte

Cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului. Care sunt cuplurile perfecte
Cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului. Care sunt cuplurile perfecte

Conform astrelor, fiecare semn zodiacal are propria sa jumatate. Descopera care este a ta si cum sunt definite cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului.

1. BERBEC& SAGETATOR
Temperamentul coleric al Berbecului şi agitaţia Săgetătorului pot face casă bună împreună. Dragostea lor poate fi definită ca o dragoste cu năbădăi, însă este cel mai frumos lucru care li se poate întâmpla. Niciunul dintre cele două semne zodiacale nu poate concepe o poveste de iubire fără puţină adrenalină. Săgetătorul suportă destul de bine toanele şi capriciile Berbecului, iar Berbecul ştie să aprecieze capacitatea empatică a partenerului Săgetător.



2. FECIOARA& SCORPION
Fecioara şi Scorpionul formează una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire ale zodiacului. Amândoi au cam aceeaşi viziune despre viaţă: sunt două firi practice care pot face bani împreună clădindu-şi un viitor strălucit. Spre deosebire de raţionalul Scorpion, Fecioara vine şi cu o parte emoţională foarte profundă, ce contribuie la ”umanizarea” pragmaticului nativ Scorpion.

3. TAUR& CAPRICORN
Amândoi au un respect pentru viaţa simplă, tradiţională.
Amândoi se angrenează în proiecte pe care vor să le ducă la capăt fără ajutorul celorlalţi. Taurul îl învaţă pe Capricorn, în foarte multe situaţii, să nu dramatizeze foarte mult situaţiile. Personalitatea histrionică a Capricornului este uşor schimbabilă în preajma unui Taur, care oferă multă iubire, energie pozitivă şi vitalitate, exact ceea ce îşi doreşte cel mai tare un Capricorn de la partener.

4. GEMENI& BALANTA
Gemenii au nevoie în mod cert de o persoană echilibrată, care să le facă ordine în gânduri şi în viaţă, însă nu în sensul acela, dictatorial.
Gemenii sunt duali, deci te poţi aştepta oricând ca ceea ce e valabil acum să nu mai fie la fel peste o oră. Balanţele îi aduc pe Gemeni cu picioarele pe pământ, iar nativii acestui semn zodiacal mulţumesc balanţelor pentru dedicarea de care dau dovadă în cuplu.

5. LEU& VARSATOR

Cu toate că, potrivit compatibilităţii zodiilor, cele două semne zodiacale nu figurează la potrivire perfectă, cuplul pe care îl formează pare desprins din filme.
Amândoi sunt visători şi amândoi se plâng că nu sunt înţeleşi de nimeni. Împreună pot lăsa imaginaţia să curgă iar experienţele sexuale trăite împreună sunt o explozie de feromoni.

6. PESTI& RAC

E greu de spus cine e mai puternic dintre cele două semne zodiacale dar cert este că fiecare este un punct de sprijin pentru celălalt. Racul se ocupă de treburile gospodăreşti foarte bine iar Peştele vine cu ideile privind designul casei sau chiar schiţa viitorului comun.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies