Cele mai frumoase urari pentru Revelion! Trimite-le celor dragi!

Cele mai frumoase urari pentru Revelion! Trimite-le celor dragi!
Cele mai frumoase urari pentru Revelion! Trimite-le celor dragi!

Trimite mesaje de Anul Nou persoanelor dragi tie. Iata cateva idei pentru a te inspira.

 

Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu dupa fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si o bucurie in fiecare zi. Şi-ti mai doresc sa ai o viata ca-n povesti, cu multa iubire, cu vise implinite, un cer senin fara nori, alaturi de infinita mea   dragoste. La multi ani!
Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada.
La multi ani!
Lovite-ar trenul fericirii/ Trasni-te-ar fulgerul iubirii/ Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La multi ani!
Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in Noul An si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma.
La multi ani!
In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un 2017 minunat!
Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! Anul 2017 este aproape sa-si deschida primele file albe, inca necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!
E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Un An
Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie
Citeste mai multe aici.

Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu dupa fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si o bucurie in fiecare zi.

Şi-ti mai doresc sa ai o viata ca-n povesti, cu multa iubire, cu vise implinite, un cer senin fara nori, alaturi de infinita mea   dragoste. La multi ani! 

Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salata "Perla neagra" pentru Revelion- Vei avea noroc cu carul la anul daca o vei manca!

Lovite-ar

trenul fericirii/ Trasni-te-ar fulgerul iubirii/ Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La multi ani!

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in Noul An si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un 2017
minunat!

Top 5 alimente purtatoare de noroc pe care trebuie sa le mananci de Revelion!

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! Anul 2017 este aproape sa-si deschida primele file albe, inca necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Noul an se asterne inaintea noastra ca un

volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie

Citeste mai multe aici.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies