Cele mai importante caracteristici ale noului iPhone 14 Pro

Cele mai importante caracteristici ale noului iPhone 14 Pro
Cele mai importante caracteristici ale noului iPhone 14 Pro

Lansat pe piață  pe 7 septembrie 2022, noul iPhone 14 Pro are funcții mult mai variate față de iPHone 14, capacități mai bune de afișare, tehnologie îmbunătățită a camerei, un cip A16 mai rapid și multe altele.

Vrei să știi dacă este ceea ce cauți? Află ce caracteristici are noul iPhone 14Pro și dacă se pliază nevoilor tale:

  1.     Aspectul exterior

Modelele de iPhone 14 Pro au margini plate, ramă din oțel inoxidabil, spate din sticlă mat texturată, rezistență la apă și ecran protejat cu scut ceramic. Protuberanțele din zona camerei sunt ceva mai mari, pentru a încorpora noile lentile, iar display-ul este, de asemenea, schimbat. Nu mai există o crestătură sau acel notch pentru sistemul de camere TrueDepth, Apple adoptând în schimb ceea ce numește Insulă dinamică, adică un decupaj în partea din față a ecranului. Acest decupaj găzduiește echipamentul camerei și își poate schimba forma și dimensiunea în funcție de ceea ce este pe ecran.

 

  1.     Dynamic Island

Dynamic Island îmbină hardware-ul și software-ul. Acest widget este capabil să se adapteze în timp real, afișând alerte, notificări și activități în spațiul în care la celelalte modele a fost crestătura sau notch-ul. Partea de hardware este tot dedesubt, însă camera TrueDepth ocupă mai puțin spațiu, iar Dynamic Island o face să se integreze în fundal profitând mai bine de ecran. Dinamic Island poate afișa aplicații pe care vrei să le lași deschise, confirmări de plată cu Face ID, indicații pe Google Maps, apeluri telefonice, muzică, activități live, cronometre și multe altele. Mai mult, interacțiunea se face folosind un gest de tap și apăsare lungă. Sună interesant? Găsești noul iPhone 14 Pro dar și iPhone 14 la altex.ro. Ambele sunt modele care te vor impresiona cu specificațiile moderne și inovatoare, așa că alegerea este una destul de complicată. 

 

  1.     Afișaj Super Retina XDR

iPhone 14 Pro și Pro Max dispun de un nou afișaj Super Retina XDR, cu tehnologie ProMotion actualizată, care permite un afișaj Always-On. Afișajul Always-On este posibil printr-o nouă rată de reîmprospătare de la 1 Hz la 120 Hz. Când afișajul Always-On este activ, ora, widget-urile și activitățile live pot fi vizualizate în orice moment, imaginea de fundal fiind estompată. Afișajul Super Retina XDR al iPhone 14 Pro oferă luminozitate HDR mai mare de până la 2000 de nit, ceea ce îl plasează la egalitate cu Pro Display XDR. iPhone 14 Pro oferă cea mai mare luminozitate în aer liber și este de două ori mai luminos decât iPhone 13 Pro, atunci când este în condiții însorite.

 

  1.     Cipul A16

Cipul A16 este primul CPU Apple și se bazează pe tehnologie de 4 nanometri. A16 are un procesor mai rapid cu 6 nuclee, un GPU accelerat cu 5 nuclee și 50% mai multă lățime de bandă de memorie, și un Neural Engine actualizat cu 16 nuclee, care efectuează 17 trilioane de operațiuni pe secundă.

 

  1.     Cameră Wide de 48 de megapixeli

Apple a adăugat o cameră Wide de 48 de megapixeli cu un senzor de patru pixeli care se adaptează la fotografia capturată. Astfel, detaliile unei fotografii de 48 de megapixeli sunt comprimate într-o fotografie de 12 megapixeli. Fiecare patru pixeli sunt combinați într-un singur quad pixel mare pentru o performanță și mai bună în condiții de lumină scăzută. De asemenea, obiectivul de 48 de megapixeli permite un mod Telephoto 2x care folosește cei 12 megapixeli din mijloc pentru fotografii la rezoluție completă, fără zoom digital.

 

Astfel, se poate spune că noul iPhone 14 Pro are unele dintre cele mai bune caracteristici care cu siguranță îți vor plăcea.

 

Sursa foto: Unsplash.com

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies