Cele mai importante lucruri pe care ar fi bine să le știi despre videochat dacă vrei să devii un model de succes

Cele mai importante lucruri pe care ar fi bine să le știi despre videochat dacă vrei să devii un model de succes
Cele mai importante lucruri pe care ar fi bine să le știi despre videochat dacă vrei să devii un model de succes

Meseria de model de videochat este la ora actuală una din cele mai populare meserii în rândul femeilor tinere, mai ales în ceea ce le privește pe cele fără experiență de muncă.

Ca să fii model de videochat nu trebuie decât să fii majoră, să ai deschidere către această meserie și să stăpânești limba engleză la nivel conversațional. În rest, toate celelalte lucruri le poți învăța pe parcurs și dacă te mai și documentezi temeinic înainte de a accepta primul tău job videochat, atunci ai toate șansele să pășești cu dreptul de la început și să pui bazele unei cariere de succes, fără a fi nevoie de a schimba studiourile unul după altul. 

 

Câteva lucruri pe care ar fi bine să le știi despre videochat înainte să accepți primul tău job în calitate de model

 

  • Nu toate studiourile impun aceleași condiții

 

Fiecare studio este diferit. La unele studiouri ți se promite un salariu lunar garantat, în timp ce la altele o primă consistentă în momentul angajării. De asemenea, și comisionul pe care îl primești în calitate de model diferă de la un studio la altul. Din acest punct de vedere, bineînțeles că cel mai bun studio de videochat este cel care plătește cel mai bine. Dar ca să poți face diferența, trebuie să compari mai multe studiouri între ele, ținând cont chiar și de cele mai mici amănunte din contractul de angajare. Nu este o regulă, dar, în general, studiourile care oferă foarte mulți bani modelelor lor la angajare percep comisioane foarte mari din câștigurile acestora. Iar cele care promit un câștig lunar garantat, impun un anumit număr de ore lucrat în fiecare lună. De aceea, trebuie să compari personal ofertele și să vezi care din ele te avantajează cel mai tare.

 

  • Există studiouri care îți permit să-ți faci tu programul

 

Un beneficiu major pe care îl oferă multe din studiourile de videochat din România este faptul că permit modelelor lor să-și facă programul așa cum își doresc. Iar acest lucru este un mare plus de exemplu, pentru studentele care își continuă studiile sau pentru mămicile care vor să petreacă mai mult timp cu copiii lor și lucrează doar când aceștia sunt la școală. De aceea, dacă flexibilitatea programului reprezintă o prioritate pentru tine și nu ai găsit încă un studio care să-ți ofere un astfel de beneficiu, mai caută pentru că sunt cu siguranță destule care să-ți permită să muncești când vrei tu și cât vrei tu.

 

  • Se câștigă mulți bani din videochat, dar se și muncește pe măsură

 

Să nu înțelegi greșit flexibilitatea programului de lucru dacă alegi un studio care să-ți permită să vii la muncă doar atunci când vrei tu, ținem neapărat să-ți explicăm și cum stau lucrurile când vine vorba de câștiguri din videochat. În toate studiourile din România și de fapt din întreaga lume, modelele angajate nu generează venituri decât în momentul în care poartă conversații private cu membrii platformelor de videochat. În rest, chiar dacă se află în fața monitorului și oferă de exemplu mici show-uri spectatorilor lor, ele nu numai că nu câștigă nimic, ba chiar cheltuiesc dacă ne gândim la curentul și celelalte utilități suportate de studio. De aceea, singurul mod de a obține mulți bani lucrând în videochat este să petreci o perioadă cât mai lungă de timp cu clienții tăi în privat. Și nu poți face acest lucru decât dacă vii la studio în fiecare zi, de preferat cinci zile pe săptămână, și lucrezi măcar 7-8 ore pe zi, la fel cum ai lucra în orice alt domeniu de activitate.

 

  • Videochatul te dezvoltă ca om

 

Modelele de videochat care au succes în această industrie sunt niște persoane cu capacități de comunicare foarte bine dezvoltate, hotărâte, inteligente, creative, cu alte cuvinte, niște profesioniste în adevăratul sens al cuvântului. Orice femeie care ajunge să câștige mii de euro pe lună făcând videochat, poate face mai departe orice își dorește din punct de vedere profesional deoarece posedă o serie de calități cu care nu multe persoane se pot lăuda.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies