Cele mai importante vise care iti pot schimba viata

Cele mai importante vise care iti pot schimba viata
Cele mai importante vise care iti pot schimba viata

Multe dintre visele pe care le avem atunci cand dormim ascund semnificatii ce pot fi interpretate cu ajutorul unui dictionar de vise.

Poate ca pe majoritatea, cele care sunt obisnuite, le uitam in clipa in care ne trezim, insa unele ne raman intiparite in memorie si ne intrebam ce rol pot avea in viata noastra si cum ne pot ajuta. Creierul acumuleaza o multime de informatii, iar in timp ce dormim, ne transmite semnale care ne pot influenta in mod pozitiv cand le acordam sensul real si explicatiile adecvate. Unele vise sunt manifestarea propriilor trairi interioare, a imaginatiei, a sentimentelor reprimate, iar altele mai speciale ne pot evidentia anumite lucruri.

Pentru majoritatea persoanelor care cred in puterea viselor asupra vietii, se recomanda sa isi faca un obicei din a isi nota visele importante imediat dupa ce s-au trezit, pentru ca apoi sa analizeze mai bine ce pot dezvalui. In acest mod, se iau in calcul toate detaliile, fara a omite vreunul. Anumite tipare ale viselor au o anumita interpretare universala. Atunci cand se pot identifica simbolurile principale si ceea ce s-a simtit in vis, totul poate capata relevanta.

Poti sa iti folosesti energia viselor in scop pozitiv. Exista situatii in care, atunci cand o persoana isi doreste cu ardoare un raspuns intr-o problema importanta, cand trebuie sa faca o alegere de care depinde viitorul sau ori cand vrea sa i se clarifice o chestiune, nu trebuie decat sa-si adreseze din suflet intrebarea sau sa adoarma cu gandul la ea, iar solutia poate surveni in urma unui vis.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

-        Cine viseaza copii, inseamna adesea chiar dorinta de a avea urmasi, de a avea parte de afectiune, un nou inceput ori poate semnifica un moment de vulnerabilitate.

-        Moartea cuiva drag nu are deloc sensul propriu si nici nu este o premonitie, ci este asociata in mod simbolic cu incheierea unei situatii, cu starea de resemnare si lasarea trecutului in urma, pentru a incepe o noua etapa in viata.

-        Escaladarea unui munte reprezinta un succes si sentimentul de multumire de sine, reinnoire si lipsa prejudecatilor. Ascultand cu atentie mesajele si identificand simbolurile pe care ti le transmit visele, poti medita asupra lor si astfel vei ajunge sa le intelegi sensurile deosebite care te pot ghida pe parcursul vietii.

Afla mai multe despre semnificatia viselor citind dictionarul de vise



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies