Cele mai inteligente zodii. Top 4 nativi cu o minte sclipitoare

Cele mai inteligente zodii
Cele mai inteligente zodii. Top 4 nativi cu o minte sclipitoare

Iată care sunt nativii cu o minte sclipitoare, guvernați de planetele purtătoare de inteligență.

Planetele influețează semnificativ fiecare semn zodiacal și imprimă anumite trăsături pe care nativii le vor purta de-a lungul vieții. Mercur și Saturn sunt planetele „purtătoare” de inteligență, fiecare guvernând câte două zodii.

Semnul zodiacal poate avea o mare influență asupra modului în care rețineți informațiile, le înțelegeți și le structurați, de aceea se poate alcătui un top al zodiilor care au trăsături aparte în acest sens.

Persoanele născute sub semnele zodiacale pe care le vom dezvălui în continuare se disting prin capacitatea de a stăpâni informația și de a o folosi în interes personal. Astrologii au realizat acest top al zodiilor care au o inteligență superioară.

Ați întâlnit persoane pe care le-ați admirat pentru inteligența lor? Dacă da, aflați dacă sunt patronate de aceste zodii.

Citeste si: Calitatea ta numărul 1 pentru care ești atât de iubită, în funcție de zodia ta!

Cine este pe locul 1 în topul celor mai inteligente zodii

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de curioase în legătură cu orice subiect posibil și foarte atente, totodată, la tot ceea ce se întâmplă în jur. Acești nativi sunt experți în a pune la îndoială orice lucru mărunt și sunt dornici să se dezvolte și să învețe în fiecare moment.

Sunt firi creative și inventive, având o abordare neobișnuită față de anumite lucruri, fiind extrem de hotărâte să găsească soluții pentru problemele, care pentru alții, par imposibil de rezolvat.

Fecioara poate părea adesea de neînțeles, dar acest lucru nu creează o barieră față de restul lumii, întrucât inteligența ei o va ajuta să devină extrem de sociabilă atunci când își dorește. Ea va ști să se comporte cu persoanele dragi și se va face plăcută în cercurile de prieteni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cele mai inteligente zodii

Citeste si: Zodii care trec printr-o despărțire dureroasă până la începutul verii

Alte zodii foarte inteligente

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt misterioși și au tendința de a observa lucruri la care alte persoane nu vor fi atente.

Sunt extrem de sensibili și se dezvăluie adesea în totalitate, ajungând să îi determine pe cei din fața lor să facă același lucru. Unii scorpioni sunt adesea evitați de societate, întrucât multe dintre acțiunile lor sunt greu de digerat pentru oamenii din jur.

Cele mai inteligente zodii

Vărsător

Vărsătorii se pot adapta foarte ușor în orice mediu și sunt deschiși pentru lucruri noi.

Ei nu se lasă dominați de sentimente, având capacitatea de a privi lucrurile dintr-un unghi obiectiv, lucru care îi va ajuta să ia cele mai bune decizii.

Nativii din zodia Vărsător sunt flexibili și inovatori. Ei nu te vor  judeca niciodată fără să te cunoască și îți vor oferi întotdeauna un răspuns logic la orice întrebare. Este una dintre cele mai echilibrate și inteligente zodii din horoscop, conform astrologiei.

Cele mai inteligente zodii

Citeste si: Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pești

Nativii din zodia Pești sunt creativi și inovatori. Au o imaginație greu de controlat și vin întotdeauna cu idei neobișnuite. Au un nivel ridicat de inteligență emoțională și perspectiva lor este extrem de extinsă. Peștii gândesc diferit față de restul oamenilor și pot părea adesea excentrici și ciudați. Totuși, nativii din zodia Pești pot fi de-a dreptul fascinanți pentru anumite persoane, care se vor îndrăgosti de personalitatea lor.

Genii n ăscute sub aceste semne zodiacale

Fecioară:  Bernhard Riemann (matematician) și Carl David Anderson (fizician)

Scorpion:  Albert Camus și Fyodor Dostoevsky

Vărsător:  Abraham Lincoln și Anton Chekhov

Pești:  Steve Jobs și Albert Einstein

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bărbatul Săgetător. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies