Cele mai mari greșeli în îngirjirea tenului! Oprește-te dacă le regăsești în rutina ta

Tehnici ingrijire ten
Tehnici ingrijire ten

Tu știai care sunt greșelile din îngrijirea tenului tău? Oprește-te să le mai faci dacă obișnuiești acest lucru.

Doamnele și domnișoarele tind să folosească diverse tehnici și produse pentru îngrijirea tenului, iar cu cât sunt mai multe și mai diverse, cred că vor ajunge la rezultatul dorit într-o perioadă mai scurtă de timp.

Cu toate acestea, există câteva greșeli pe care le-ai făcut, cu siguranță, cel puțin o data în viață atunci când vine vorba de îngrijirea tenului, iar acum este momentul să afli că îți fac mai mult rău decât bine și că ar trebui să începi să le eviți.

Cele mai mari greșeli în îngirjirea tenului!

Citește și: Cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea feței după 50 de ani

Care sunt greșelile îngrijirea tenului?
Care sunt greșelile îngrijirea tenului?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Descoperă secretul frumuseții fără vârstă. Cele mai bune 10 uleiuri anti-imbătrânire pentru femei

Pielea noastră este ca o carte deschisă pentru ceilalți, iar îngrijrea tenulu i poate spune despre tine dacă te folosești de modalitatea corectă sau nu pentru a o face.

Chiar dacă tindem să folosim numeroase trucuri și creme pentru a ajunge la rezultatul dorit, câteva greșeli din îngrijirea acestuia pot duce la probleme pe care pielea le poate avea în viitor.

Dacă folosești produse nepotrivite pentru tipul tău de ten sau pentru vârsta ta, nu vei face decât să accentuezi problemele pe care vrei să le rezolvi.

Produsele de îngrijire trebuie folosite în funcție de tipul tenului, iar dacă nu știi ce fel de ten ai, nu ezita să ceri părerea unui specialist.

Un alt lucru care poate duce la probleme de ten este demachierea incompletă sau uitarea acestui pas important.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Eliminarea machiajului înainte de orele de somn este obligatorie, iar pentru acest lucru te poți folosi de un gel special sau chiar de apă și un săpun blând.

Persoanele care obișnuiesc să folosească diferite tratamente înainte de culcare, dar nu observă nicio îmbunătățire, trebuie să fie atente la modul în care le aplică.

Chiar dacă ele trebuie aplicate pentru a acționa pe timpul nopții, nu face greșeala să le aplici chiar înainte să  mergi la culcare, deoarece toată crema destinată feței va rămâne pe pernă, dacă nu i s-a oferit timpul necesar pentru a fi absorbită de piele.

Tot greșit este și felul în care ne demachiem în jurul ochilor, deoarece pielea din acea zonă este foarte sensibilă. O dischetă dură sau un produs de demachiat care nu face față machiajului rezistent nu va face decât să pună o presiune supliementară asupra zonei de sub ochi, în timp ce încercăm să îndepărtăm urmele de culoare rămase.

Folosește o dischetă demachiantă din bumbac și un demachiant special pentru produsele waterproof.

Cum să-ți îngrijești corect tenul

Tehnici ingrijire ten
Tehnici ingrijire ten[Sursa foto: freepik]

Îngrijirea corectă a tenului nu necesită sume de bani colosale investite, ci stă doar în câțiva pași pe care trebuie să îi respecți de zi cu zi.

Începe prin a te demachia foarte bine în fiecare seară și hidratează-ți tenul cu cel puțin o oră înainte de culcare, cu o cremă grasă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dacă vorbim de sezonul rece, atunci când pielea are de suferit, hidratarea este necesară și dimineața, pentru ca frigul să nu exfolieze pielea în jurul ridurilor fine.

Exfolizează-ți tenul cu produse blânde, pe bază de acid lactic, și nu folosi produse de îngrijire asupra căror ingredinte nu ești sigură. Tot pentru un plus de hidratare tenului tău, utilizează măști de cel puțin două ori pe săptămână.

Hidratarea de la nivelul pielii este dată și de hidratarea din organism, așa că nu uita să consumi lichide suficiente care să ajute și acest țesut. Persoanele care se confruntă cu un ten extrem de uscat, pot folosi produse care au în componență acid hialuronic, pentru un plus de hidratare și estompare a ridurilor fine.

Nu uita că și buzele trebuie hidratate, mai ales în sezonul rece, atunci când pot crăpa cu ușirință, așa că aplică măști și uleiuri și la nivelul lor.

Acum că știi ce trebuie și ce nu trebuie să faci, revizuiește-ți obiceiurile cu privire la tenul tău.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

Îngrijire ten
Îngrijire ten[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Masca incredibilă pentru a produce colagen! Trucul pentru femeile care își doresc să scape de riduri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies