Cele mai noi tendințe în modă pentru primavara anului 2023

tendinte moda primavara 2023
Tendințe în modă pentru primăvara 2023

Cu fiecare an care trece, tendințele în modă se schimbă. Chiar dacă unele piese vestimentare vor rămâne întotdeauna la modă, cu fiecare nou sezon apar noutăți. Majoritatea doamnelor își doresc să fie în pas cu moda și să abordeze cele mai noi stiluri.

Indiferent de ce se poartă în această primăvară, este recomandat să purtăm ceea ce ne avantajează și ce ne reprezintă.

Cele mai noi tendințe în modă pentru primavara anului 2023

Primăvara este momentul oportun pentru a fi mai feminine, deoarece putem purta cu lejeritate cât mai multe rochii și pantofi cu toc. De asemenea, accesorizarea ținutei este foarte importantă.

Rochiile lungi

ce se poarta in 2023
Ce se poartă în 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce este Gua Sha și ce beneficii îți poate aduce dacă o folosești

Indiferent de forma corpului, o rochie lungă te poate avantaja. Cu toate că unele femei consideră rochiile lungi drept o formă de eleganță, acestea pot fi introduse cu ușurință într-o ținută casual, fie că mergem la birou sau doar la o plimbare în parc.

O rochie neagră, lungă și simplă te va face să arăți splendid în această primăvară, mai ales dacă o accesorizezi cu o pereche de teneși colorați, o pălărie și niște ochelari de soare stylish.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Costume

În ultima perioadă, articolele vestimentare bărbătești au apărut și în moda feminină.

Costumele sunt o variantă perfectă și pentru doamne și pot fi purtate în mai multe context, nu doar la servicii. În această primăvară, femeile pot să poarte costume în diverse forme și culori îndrăznețe. În cazul în care mergi la locul de muncă, poți purta un costum lung și colorat, accesorizat cu o pereche de pantofi stiletto. Totuși, în cazul în care mergi la o petrecere, un costum scurt, cu un sacou crop-top, te va face să arăți sexy, dar vei fi și în pas cu moda.
De asemenea, aceste costume pot fi combinate chiar și cu o pereche de teneși.

Paltoane colorate

tendinte primavara vara 2023
Tendințele pentru primăvara acestui an[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 3 Locații potrivite pentru ședințe foto. Sfaturi pentru fotografii reușite

Primăvara este momentul oportun să profităm de culori și să abordăm ținute cât mai vesele. Anul acesta sunt în vogă paltoanele și trenciurile colorate.

S-au dus vremurile în care femeile purtau doar paltoane negre sau maro. În acest sezon, poți combina diverse culori cât mai îndrăznețe, indiferent dacă porți rochie sau pantaloni. De asemenea, aceste paltoane pot fi combinate cu ușurință în diverse ținute. Spre exemplu, un palton roșu, asortat cu pantofii și o rochie din materialul blugilor, te vor face să arăți minunat și vei fi în pas cu moda.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tricouri oversize

Moda hainelor largi a acaparat întreg mapamondul, datorită lejerității acestora. În această primăvară, femeile pot purta tricouri oversize, pentru a se simți comod, dar și în pas cu moda. Acest tip de tricouri pot fi purtate, în funcție de conformația fiecăreia, atât cu pantaloni mulați, cât și cu blugi mai largi. Din fericire, există o mulțime de variante de tricouri de acest tip, fie că optăm pentru tricouri imprimate, simple sau colorate.

Ce culori se poartă în 2023

ce culoari se poarta in 2023
Ce culori se poartă în această primăvara[Sursa foto: Freepik]

Când vine vorba de culori, primăvara este momentul oportun să purtăm haine și accesorii cât mai colorate. Tendințele acestui sezon sunt culorile pale, fie că vorbim de lila, roz pudră sau verde deschis. Anul acesta, galben și lila sunt vedetele articolelor de îmbrăcăminte. Galben este o culoare ce poate avantaja pe oricine. Chiar dacă este o nuanță mai dificil de combinat, o ținută în această culoare te poate scoate în evidență într-un mod pozitiv. Mai mult, în acest sezon este recomandat să purtăm ținute cu imprimeuri, fie că vorbim de flori, buline sau dungi. Accesoriile joacă un rol foarte important în aspectul nostru final, deoarece au puterea de a transforma o ținută banală, în una foarte stylish. Spre exemplu, ohcelarii cu rame colorate, în diverse forme, pot transforma un look monoton în unul demn de covorul roșu.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Top 4 rochii clasice, potrivite la orice ocazie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies