Cele mai periculoase 5 tipuri de femei

Cele mai periculoase 5 tipuri de femei
Cele mai periculoase 5 tipuri de femei

Intalnirile sunt ca un safari. Niciodata nu stii cu cine dai fata in fata si iti trebuie destul de mult curaj. Unele femei pot fi de-a dreptul periculoase.

Iata 5 tipuri de femei care ii sperie pe barbati.


1. Printesa

Sunt femeile pentru care ai face orice, femeile care te joaca pe degete si fac din ditai barbatul, un biet mielusel bucuros ca i se acorda atentie. Apare la intalniri, de obicei, cu o rochie mini, proaspat achizitionata, este frumoasa si sexy, de-a dreptul hipnotizanta. Aceasta frumusete va deveni in curand durerea ta de cap.

Vei regreta ca mai traiesti, dar din cand in cand te va face sa te simti barbat. Un cerc vicios din care nu esti sigur ca vrei sa iesi sau vrei sa ramai.

Citeste si: Un miner săpa în subteran la Ocnele Mari în schimbul de noapte. A avut loc o surpare, iar din adâncuri și-a făcut apariția un cadavru, aproape perfect conservat. Când s-a uitat mai bine, omul a încremenit. „Era chiar el”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro


2. Fata lui tata

Ce vanatoare ar mai fi asta, daca n-ai intalni si acest gen de femeie… Plina de ura fata de barbati. De obicei din pricina tatalui ei. O poti recunoaste dupa discutiile de genul “si tata facea asta!”, “semeni cu tata” etc. Este usor agresiva cand flirteaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop special – Începe ZODIA TAUR 2019! Ce aduce NOU senzualul Taur 2019 pentru toată lumea?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Cine este preotul care a murit la 36 de ani într-un accident rutier

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies