Cele mai populare jocuri singleplayer

Cele mai populare jocuri singleplayer
Cele mai populare jocuri singleplayer

Disputa eternă dintre jocurile singleplayer și cele multiplayer a existat dintotdeauna. Fiecare mod de joc are un număr consistent de fani, fiecare cu motivele sale pentru care preferă versiunea aleasă.

Totuși, mai ales pentru gamerii nostalgici din era pre-internet, jocurile singleplayer vor fi întotdeauna mai bune. Ești singur, dar nu ești singur, deoarece poți să interacționezi cu ecranul, să inventezi voci pentru personaje și să te bucuri de povestea și coloana sonoră pe care aceste jocuri le oferă. 

Nu spunem că jocurile multiplayer nu merită atenție (pentru că o merită), dar uneori vrei să te joci pe cont propriu- poate pentru că nu vrei să mai aștepți ca altcineva să ți se alăture, sau pur și simplu vrei câteva ore pentru tine. 

În acest articol am căutat cele mai populare jocuri, pe care le poți juca de unul singur, pentru serile dedicate ție. 

The Witcher 3 

Cu peste 200 de premii Game of the Year (Jocul anului), The Witcher 3: Wild Hunt este un joc din genul aventură și fantezie cu tente întunecate pe care nu ai cum să-l ratezi. 

Personajul tău, Geralt din Rivia, este un ucigaș de monștri, castă cunoscută generic sub numele de Witcher. 

Vei călători prin diferite regiuni vânând monștri pentru a-ți câștiga existența și completând misiuni pentru oameni în schimbul recompenselor. 

Cu 36 de finaluri diferite, în funcție de alegerile pe care le faci în timpul jocului, The Witcher 3 oferă sute de ore de distracție, explorare și chiar groază prin faptul că îl poți juca diferit de fiecare dată. 

Resident Evil 2 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nu se poate nega faptul că Resident Evil 2 este unul dintre cele mai emblematice jocuri singleplayer din genul survival horror. 

Jocul original a fost lansat în 1998 și a fost apreciat de critici și lăudat pentru atmosfera sa intensă, personajele memorabile și coloana sonoră perfect adaptată acțiunii.

Peste 20 de ani mai târziu, Capcom a refăcut jocul de la zero cu o grafică extraordinară și mecanici ale jocului cu adevărat revoluționare. S-ar putea să vrei să lași lumina aprinsă pentru unele scene care pot fi de-a dreptul înfricoșătoare.. 

Cu siguranță acesta este unul dintre jocurile favorite al celor care preferă să se joace pe cont propriu. 

Poker 

Pokerul este un joc care poate fi jucat cu până la 10 jucători în unele formate, dar poate fi jucat la fel de bine și de unul singur cu una dintre variantele pentru un singur jucător. Datorită apariției internetului, jocul a evoluat foarte mult. În prezent, acesta are mai multe variante, cum ar fi Texas Holdem și Omaha, două dintre cele mai populare care există. În plus, sosirea lumii online în sectorul pokerului a permis jucătorilor să stabilească depozite cu diferite platforme, precum Skrill, Visa sau Neteller, facilitând astfel posibilitatea de a juca cu bani reali în

cadrul platformelor. 

Fără îndoială că în următorii ani evoluția unui titlu atât de important precum pokerul va fi evidentă, cu posibila adoptare de noi tehnologii și intrarea unor noi variante care vor aduce și mai mult dinamism jocului. 

Hitman 3 

Vrei să fii în pielea unui asasin plătit cu o eficiență incredibilă? Atunci Agentul 47 este cea mai bună alegere și vei avea nenumărate ocazii să trăiești experiențele lui în Hitman 3.

Misiunile variate din acest joc te vor purta pe tot globul pentru a elimina diverse ținte și a descoperi adevărul despre originile tale. 

Acest joc de tip sandbox este excelent pentru că nu impune foarte multe restricții jucătorilor. Poți interacționa cu o mulțime de obiecte și personaje din fiecare nivel pentru a-ți atinge scopul. Un alt lucru interesant despre experiența virtuală oferită de Hitman 3 este că nu ai doar o singură modalitate pentru a atinge scopul.  

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Lumea chiar este scoica ta în acest joc singleplayer de excepție de la IO Interactive. 

Super Mario Odyssey 

Instalatorul preferat al tuturor revine în Super Mario Odyssey, împreună cu noul său cel mai bun prieten Cappy. 

Pornește într-o altă călătorie perfidă prin mai multe lumi, pentru a salva Prințesa Peach din ghearele lui Bowser și a întâlni numeroase personaje prietenoase sau înfricoșătoare pe parcurs. 

Super Mario Odyssey păstrează farmecul și gameplay-ul captivant din versiunile anterioare, ținând în același timp pasul cu elementele de joc moderne și introducând noi mecanici proprii. 

Acest joc îți va trezi cu siguranță nostalgia copilăriei, dar te va și surprinde cu câteva upgrade-uri inedite. 

În concluzie, o seară petrecută cu tine însuți poate deveni memorabilă dacă găsești un joc pe gustul tău și îți creezi atmosfera propice pentru clipele de relaxare în fața calculatorului. 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

4 beneficii ale albirii dentare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies