Cele mai puternice remedii pentru alergii! Sunt naturale si benefice pentru organism!

Cele mai puternice remedii pentru alergii! Sunt naturale si benefice pentru organism!
Cele mai puternice remedii pentru alergii! Sunt naturale si benefice pentru organism!

Stii ca ai alergii, insa nu vrei sa apelezi la medicamente? Exista cateva solutii in medicina alternativa. Iata despre ce este vorba.

 

1, Urzica-  Andrew Weil, doctor in medicina, a mentionat odata ca nu cunostea nimic mai dramatic ca alinarea alergiei la polen (febra fanului) produsa de utilizarea frunzelor de urzica liofilizate (uscate sublimarea in vid a apei din produsele congelate).
Consumarea acestei plante cu cateva saptamani inainte de inceperea sezonului alergiilor ii va amplifica eficacitatea. Un dozaj posibil este cel de doua capsule de 300 mg de urzica liofilizata luate de trei ori pe zi.
2. Quercitina- Acest bioflavonoid ar putea fi un “puternic inhibitor al eliberarii de histamina”. Ea a recomandat consumarea unei doze de 250 mg de doua ori pe zi, cu o perioada necesara pentru aparitia efectelor de 3-4 saptamani de consum. Mai mult, ea a sugerat ca ingerarea bromelainei, o enzima cu proprietati anti-inflamatorii care se gaseste in ananas, ar putea amplifica absorbtia de catre corp a quercetinei.
3. Acizi grasi omega-3-  Ai putea lua 2 linguri de seminte de in sau una sau doua linguri de ulei de in in fiecare zi.
Sursa: viataverdeviu.ro

1, Urzica-  Andrew Weil, doctor in medicina, a mentionat odata ca nu cunostea nimic mai dramatic ca alinarea alergiei la polen (febra fanului) produsa de utilizarea frunzelor de urzica liofilizate (uscate sublimarea in vid a apei din produsele congelate).Consumarea

acestei plante cu cateva saptamani inainte de inceperea sezonului alergiilor ii va amplifica eficacitatea. Un dozaj posibil este cel de doua capsule de 300 mg de urzica liofilizata luate de trei ori pe zi.

2. Quercitina- Acest bioflavonoid ar putea fi un “puternic inhibitor al eliberarii de histamina”. Ea a recomandat consumarea unei doze de 250 mg de doua ori pe zi, cu o perioada necesara pentru aparitia efectelor de 3-4 saptamani de consum.
Mai mult, ea a sugerat ca ingerarea bromelainei, o enzima cu proprietati anti-inflamatorii care se gaseste in ananas, ar putea amplifica absorbtia de catre corp a quercetinei. 

3. Acizi grasi omega-3-  Ai putea lua 2 linguri de seminte de in sau una sau doua linguri de ulei de in in fiecare zi.

Sursa: viataverdeviu.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies