Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!
Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

Cum reactionezi cand oamenii te supara cu ceva? Te confrunti cu ei, te distantezi fata de ei, pretinzi scuze din partea lor sau, pur si simplu renunti? Sau, poate, te razbuni?

Cand auzi cuvantul razbunare, parca te trec niste fiori. Parca ai in minte imaginea durerii, a terorii si chiar a torturii uneori.

Este recomanat sa descurajezi sentimentul de razbunare intrucat nu face deloc bine organismului. Prin nevoia de razbunare nu il pedepsesti doar pe cel care ti-a gresit, ci si pe tine insuti. Pana la urma, karma actioneaza!

Citeste si: HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 26 ianuarie- 1 februarie. Berbecii au dialoguri aprinse în relație, Gemenii simt nevoia să se relaxeze

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vei afla mai jos care sunt cele mai razbunatoare zodii. Ar fi bine sa nu te pui cu ele. Sunt foarte razbunatoare si nu se vor lasa pana cand nu-ti vor plati “datoria”. 

Scorpion: Misiunea vietii lui este sa te distruga

Daca te-ai pus rau cu un Scorpion, mai in gluma, mai in serios, angajeaza-ti un bodyguard. Nu vei mai dormi bine noaptea.

Razbunare este al doilea nume al unui Scorpion.

Scorpionii vor face tot posibilul sa se razbune pe cei care i-au gresit la un moment dat in viata. Nu au in minte decat planuri, strategii despre ce sa faca pentru a-i umili, pentru a-i face sa sufere. Singura dreptate pe care o accepta este razbunarea. Doar asa simte ca si-a platit datoriile, cand cel care i-a gresit si-a primit rasplata meritata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Zodiac CHINEZESC săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Este ULTIMA săptămână din anul Câinelui de Pământ!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies