Cele mai razbunatoare zodii: nu uita si nu iarta niciodata

Cele mai razbunatoare zodii: nu uita si nu iarta niciodata
Cele mai razbunatoare zodii: nu uita si nu iarta niciodata

Astrologii vorbesc despre topul zodiilor care nu vor ierta niciodată o persoană care i-a trădat şi se vor răzbuna de câte ori vor avea ocazia. Sunt persoane predispuse la pesimism şi dezvoltă frustrare ori de câte ori se simt trădate.

 

Taur Taurul este un semn zodiacal care simte totul intens. Pentru ei iubirea trebuie să le topească inima, bucuria le face ziua minunată, iar furia le distruge echilibrul.

Atunci când îi superi, nu te vor uita uşor. Sunt loiali, iar când nu li se răspunde cu aceeaşi monedă, sunt tentaţi să se răzbune, scrie relrules.com. 

 

Leu Leii sunt extrem de mândri. Dacă ceva îi poate scoate din minţi în mare fel, atunci acest lucru este trădarea. Ajung să urască când îşi simt ameninţaţă mândria sau ego-ul. Ori de câte ori cineva îi răneşte, nu vor putea niciodată să-i ierte până când nu se simt răzbunaţi.

 

Citeste continuarea AICI. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Vladimir Draghia i-a facut iubitei sale cea mai frumoasa declaratie de dragoste! Mesajul pe care i l-a transmis de 1 IUNIE i-a impresionat pe toti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies