Cele mai rele trăsături de personalitate ale zodiilor

Cele mai rele trăsături de personalitate ale zodiilor
Cele mai rele trăsături de personalitate ale zodiilor

Afla de la noi care sunt cele mai rele trasaturi de personalitate ale zodiilor.

Cele mai rele trăsături de personalitate ale zodiilor. Afla de la noi care sunt cele mai rele trasaturi de personalitate ale zodiilor.

Berbec

Este foarte direct si ofera replici foarte dure, spune ceea ce gandeste si uneori raneste. Nu prea ajungi sa cunosti durerea si suferinta adevarata, pana ce nu te-a ranit un berbec. Este un razboinic in firea lui si, daca ajungi sa te certi cu el, s-ar putea sa iesi sifonata.

Taur

Vorbeste foarte mult, sub influenta emotiilor. Taurul este un prieten loial din fire insa, cand se afla in prezenta altcuiva, nu se poate abtine sa nu vorbeasca mai departe. Daca este plin de emotii, va spune inclusiv lucruri rele.

Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni pun foarte mult suflet, se incarca cu multe si apoi refuleaza. Acestia iau viata asa cum vine dar, atunci cand sunt enervati ori deranjati de cineva, pot spune cele mai crude lucruri posibile.

Dintr-o data se transforma in alta persoana si pot deveni groaznici.

Rac

Racul este o persoana foarte sensibila, care se inconjoara de multi prieteni, insa functioneaza pe principiul ca nimeni nu este de neinlocuit si, daca ceva nu ii convine, tradeaza imediat.

Leu

Persoanele din zodia Leu, daca se simt ofensate, pot schimba foaia imediat si tradeaza fara remuscare.

Are capacitatea de a incheia chiar si o prietenie de o viata, complet fara explicatii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioara

O Fecioara, in momente tensionate, poate avea foarte multa ura de sine, pe care o proiecteaza asupra oamenilor din jurul sau. De multe ori face pe victima si ii acuza pe ceilalti ca sunt responsabili de suferinta sa.

Si o face prin critici, insulte si chiar urlete.

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 30 mai 2021. O zodie realizează planuri de vacanță

Balanta

Balanta este o fire foarte politicoasa de fel, insa aduna multe frustrari de-a lungul timpului si are momente, rare ce-i drept, in care efectiv explodeaza. Acelea sunt momentele in care trebuie sa te dai la o parte din calea ei.

Scorpion

Scorpionul esteo fire distractiva si sexy, insa, in anumite circumstante, poate deveni cu adevarat sadic. Uneori tanjeste dupa conflict, ii aduce placere.

Sagetator

Sagetatorul nu este o fire care sa aduca conflicte, sa insulte, ori sa actioneze viclean. Acesta te scoate pur si simplu din viata lui si este de o indiferenta extrem de durerosa. Te lasa pe tine sa ai ultimul cuvant, in timp ce el dispare.

Capricorn

Capricornul functioneaza foarte bine de unul singur si te abandoneaza intr-o secunda. Este o fire puternica si se inconjoara doar de oameni similari lui.

Varsator

Unii varsatori pot fi mincinosi patologici. Minciunile lui duc atat de departe incat se poate crea mare confuzie in capul tau. Si te mai simti si vinovata, pentru lucruri pe care nu le-ai facut.

Pesti

Pestii tind catre o autocompatimire pana la punctul de exagerat. Este comportamentul lor tipic, cand nu le place ceva. Pot deveni obositori.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies