Cele mai sentimentale zodii. Romantismul e la cote maxime

Cele mai sentimentale zodii. Romantismul e la cote maxime
Cele mai sentimentale zodii. Romantismul e la cote maxime

Exista zodii care se disting prin foarte mult pragmatism, in schimb, altele sunt mai idealiste. Te vor incanta in fiecare zi cu felul lor romantic.

Exista zodii care se disting prin foarte mult pragmatism, in schimb, altele sunt mai idealiste. Pentru acestea, romantismul nu este niciodata demodat, este un mod de a trai. Te vor incanta in fiecare zi cu felul lor romantic de a fi, iti vor aduce mereu cadouri prin care sa isi exprime dragostea fata de tine si iti vor fi mereu aproape. Sentimentele tale sunt in siguranta in bratele lui.

Rac

Esti cea mai sentimentala zodie. Petreci foarte mult timp avand grija de persoanele din viata ta si iti exprimi emotiile, asa ca, daca o persoana se opreste din drumul sau ca sa faca acelasi lucru pentru tine, iti atinge coarda sensibila. Teatrag oamenii care pretuiesc valorile de familie si prietenie.

Cele mai sentimentale zodii. Romantismul e la cote maxime
Cele mai sentimentale zodii. Romantismul e la cote maxime[Sursa foto: PixaBay]

Pesti

Nu este nicio surpriza sa te afli pe lista zodiilor romantice.

Esti o fire idealista, o romantica incurabila si esti atrasa de persoane care traiesc emotii la fel de puternice precum ale tale. Aceasta latura iti este sustinuta si de creativitate si adori sa iti exprimi dragostea pe care o porti unei persoane.

Taur

Pe exterior ai un scut foarte dur, dar pe interior esti foarte sentimentala. Adori sa construiesti amintiri. Ai nevoie in viata ta de o persoana care sa te puna in fruntea prioritatilor sale si, desi te porti ca si cum nu ai nevoie de nimic, te topesti pe interior cand cineva face

un gest romantic pentru tine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Balanta

Prin natura ta esti o persoana foarte sociabila si adori sa intalnesti oameni noi, dar cand gasesti pe cineva pentru care nutresti sentimente, ii acorzi toata atentia.esti in cautarea unei persoane care nu se fereste sa isi exprime intentiile, tu abia astepti un gest romantic.

Cele mai sentimentale zodii. Romantismul e la cote maxime
Cele mai sentimentale zodii. Romantismul e la cote maxime[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

La fel ca persoanele din zodia Taur, tu pari o fire rece si distanta, dar in interior ascunzi sentimente puternice. Nu te arunci sa iti exprimi aceste sentimente persoanei pe care o iubesti, deoarece simti ca iubirea are nevoie de timp pentru a se dezvolta. Daca partenerul tau este atent cu tine, esti impresionata.

Leu

Ai momente in care poti fi incredibil de romantica. Cauti mereu sa iti protejezi si sa iti exprimi dragostea, dar ai pretentia ca partenerul sa iti intoarca favorul si sa se implice in relatie. Cand partenerul iese din zona lui de confort, cu dorinta de a iti arata ce insemni pentru el, esti coplesita si iti amintesti mult timp si cu drag momentul.

Citeste si: Zodii ale căror relații de iubire se vor îmbunătăți în luna februarie

Citeste si: Ce zodii vor avea probleme serioase de cuplu la sfarsit de luna

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies