Cele mai sexy exercitii la sala de fitness, din ISTORIE! Cum se antreneaza o vedeta alaturi de iubitul ei / Video EXCLUSIV

Cele mai sexy exercitii la sala de fitness, din ISTORIE! Cum se antreneaza o vedeta alaturi de iubitul ei / Video EXCLUSIV
Cele mai sexy exercitii la sala de fitness, din ISTORIE! Cum se antreneaza o vedeta alaturi de iubitul ei / Video EXCLUSIV

Andra, fosta bruneta a trupei Like Chocolate, una dintre cele mai senzuale aparitii din lumea artistelor de la noi este… indragostita. Iar barbatul cu care, deja, in mare secret, se iubeste de mai bine de doi ani, este intructor de fitness. Motiv perfect pentru ca frumoasa bruneta sa se antreneze din greu, in compania iubitului, acesta folosid-o intr-o serie de exercitii fizice care, cu siguranta, vor intra in istoria celor mai sexy miscari din sala de sport.

Ea e una dintre cantaretele care, cu ceva timp în urma, facea furori prin peisajul muzical autohton, mai ales atunci cand aparea pe scena in tinute care mai de care mai indraznete. El, un tanar care, de ceva vreme a patruns in showbiz, vizibilitatea lui fiind din ce in ce mai mare datorita ocupatiei sale: antrenor personal pentru mai multe vedete. Cu toate acestea, Alex, antrenorul vedetelor, acorda o atentie ceva mai speciala Andrei, fosta cantareata a trupei Like Chocolate.

Si, nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca, de doi ani, cei doi se iubesc la nebunie. Si, daca Alex are grija sa o tina intr-o forma fizica perfecta pe Andra, se pare ca si ea il rasplateste pe masura. Mai exact, Andra se lasa “folosita” ca “obiect de antrenament” de Alex, tanarul punand-o sa stea in pozitii cat se poate de incitante pentru a-si face si el orele de antrenament zilnice.

“Alex mi-a insuflat si mie pasiunea pentru sport si, de cand avem o relatie, merg la sala mult mai motivata pentru ca el nu ma menajeaza deloc, ba din contra, asteptarile lui in ceea ce ma priveste sunt mult mai mari si isi doreste sa fiu un exemplu pentru persoanele care iubesc un stil de viata sanatos.

Aveam un stil de viata diferit, dar el a reusit sa ma coordoneze putin pentru a avea o alimentaţie corectă si sanatoasa, iar acum ma simt mult mai bine. Si, cu siguranta, arat mai bine, iar asta il face, evident, sa fie si mai incantat”, ne-a spus, in exclusivitate, Andra. Si, din ceea ce se pare, Andra, pe langa fizicul perfect pe car eil afiseaza, este potrivita pentru Alex, atrenamentele pe care le face in compania ei fiind, cu siguranta, un spectacol plin de senzualitate.
Astfel, cei doi lucreaza impreuna, iar el, adeseori doar la bustul gol, o transforma pe Andra in greutati, facand miscari care, probabil, pentru un om obisnuit sunt greu, daca nu imposibil, de realizat. Mai mult chiar, pentru ca intre ei nu se pune problema de ceva “nepotrivit”
, cei doi nu se sfiesc sa se atinga ca doi iubiti, chiar daca fac… sport.

Pe numele ei real Andra Zoica, focoasa bruneta care a facut parte din trupa Like Chocolate si a activat si sub numele de Muneca, are 27 de ani si fost implicată intr-o relatie

amoroasă si profesionala cu managerul Florin Nedelcu timp de doi ani. Cu toate acestea, dupa ce ei s-au despartit, frumoasa bruneta a ajuns in bratele lui Alex, cei doi devenind, impreuna, unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea fitness-ului.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ioana Ginghina a tinut zece zile cura de slabire cu pepene si a dat jos 5 kilograme: "Am scapat de burtica!" Cum se tine aceasta DIETA

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies