Cele mai sexy imagini de pana acum cu Larisa Vasile de la Exatlon! Uite-o pe frumoasa “Faimoasa” cum a pozat la piscina

Cele mai sexy imagini de pana acum cu Larisa Vasile de la Exatlon! Uite-o pe frumoasa “Faimoasa” cum a pozat la piscina
Cele mai sexy imagini de pana acum cu Larisa Vasile de la Exatlon! Uite-o pe frumoasa “Faimoasa” cum a pozat la piscina

Larisa Vasile a fost, de-a lungul show-ului Exatlon Romania, una dintre cele mai cuminti dintre “Faimoase”. Fara sa se certe cu nimeni, modesta si foarte ambitioasa, Larisa a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca, de fiecare data, sa castige probele la care concura.

 

Si, nu de putine ori, Larisa Vasile a stabilit recorduri de viteza in timpul Exatlon Romania. Ceva mai retrasa, frumoasa “Faimoasa” a preferat ca despre ea sa vorbeasca doar aptitudinile sportive pe care, cu siguranta, le are din plin.

Cu toate acestea, desi asa cum recunoaste si ea, se simte inhibata in fata camerelor de fotografiat, Larisa a acceptat sa pozeze in ipostaze cat se poate de senzuale, in exclusivitate pentru cititorii Wowbiz.ro.

Asa ca, echipata cu un costum de baie negru, care sa ii puna in evideta trupul perfect tonifiat, Larisa Vasile s-a lasat fotografiata la piscina resortului de lux Ambasad`Or. “Nu stiu sa pozez, cred ca trebuie sa ma inspir de la prietenele mele”, spunea, usor timida, “Faimoasa”. Cu toate acestea, dupa ce a depasit tracul avut pentru prima ei sedinta foto, Larisa s-a transformat intr-un adevarat fotomodel si, cu siguranta, a reusit sa ii impresioneze pe barbatii aflati, in acel moment, la piscina de lux la care ea si-a luat in serios “munca” de model.

Si, am spune noi, cu sigurata, daca si-ar dori, ar avea sanse reale sa reuseasca si in acest domeniu…

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop rune pentru restul lunii iulie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii castiga enorm! Mesaj pentru Sagetatori

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies