Cele mai tari momente din serialul de comedie “Moldovenii”

Cele mai tari momente din serialul de comedie “Moldovenii”
Cele mai tari momente din serialul de comedie “Moldovenii”

Cele mai tari momente din serialul de comedie “Moldovenii” #De la ora 22:00, spectacol grandios “Revelion Teo Show”

În această seară, în ultima zi a acestui an, începând cu ora 20:00, “Moldovenii” întră în casele românilor cu o ediție specială, de colecție. Cele mai amuzante scene din serialul de comedie “Moldovenii”, adunate într-o ediție spectaculoasă, pe care o puteți urmări în această seară, la Kanal D.

La cumpăna dintre ani, distracția este cuvântul de ordine pentru protagoniștii din serialul “Moldovenii”, Mitică, Aurica, Cornel, Maria, primarul Ghiță Spagoveanu, dascălul, preotul Vasile, care sunt pregățiți de petrecerea dintre ani.

“Înarmați” cu momente unice, inedite, demne de “cascadorii râsului” această seară se anunță a fi una de pomină în “Gaurenii de Jos”, renumitul sat moldovenesc.

Situație inedită pentru Ghiță Șpagovenu, primarul satului care, după ce a aflat că există un contracandidat, pentru postul de primar, merge să afle ce-i rezervă viitorul. Tânărul primar caută să afle ce șanse sunt să rămână în functie, în continuare, deși, contracandidatul său pare că este foarte iubit în sat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ghiță Spagoveanu îi face o vizită doamnei Varvara, vrăjitoarea satului, și ceea ce va afla, îl înspăimântă.

“Varvara, trebuie să facem ceva!”, spune disperat primarul, când află că are mari șanse să-și piardă funcția.

Cele mai tari momente din serialul de comedie “Moldovenii! Ghiță Spagoveanu îi face o vizită doamnei Varvara, vrăjitoarea satului, și ceea ce va afla, îl înspăimântă

“Hai, scoate banu’ și-ți dau soluția!”, îi spune vrăjitoarea primarului.

Nici prin gând nu-i trece lui Ghiță că “rezolvarea” problemelor lui este la îndemână, precum îi arată Varvara. Totul se complică atunci când “soluția” oferită de vrăjitoare îl ajută pe Ghiță Șpagoveanu nu doar să afle viitorul, care nu este deloc “roz”, dar va afla și cine sunt “trădătorii” satului, și cum poate preîntâmpina o “catastrofă”.

“(…) Dacă am să ies primar, îți iau căruță electrică!”, îi promite Ghiță Șpagoveanu vrăjitoarei.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, o ediție de colecție, marca “Moldovenii”, la Kanal D.

De la ora 22:00, urmăriți “Revelion Teo Show”, un spectacol grandios, plin de surprize spectaculoase, un show pregătit special pentru românii de pretutindeni, la Kanal D.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies