Celebra actrita din Turcia, declaratii inedite despre izolare, dar si locurile care o fac fericita

selin genc, declarații, izolare, dorințe, ma numesc zuleyha
selin genc, declarații, izolare, dorințe, ma numesc zuleyha

Selin Genç, frumoasa Gulten din “Ma numesc Zuleyha”, despre dorințele pe care le are: 'Sper sa pot face aceste lucruri vara aceasta....'

Selin Genç, frumoasa actrita, care a atras atentia publicului cu personajul Gülten, pe care il interpreteaza in serialul “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, resimte din plin aceasta perioada dificila pentru intreaga omenire, declansata odata cu aparitia virusului COVID 19.

Citeste si: Actorul care il interpreteaza pe Yilmaz in „Ma numesc Zuleyha”, declaratii despre ce isi doreste sa faca dupa ce omenirea va reveni la normalitate

Frumoasa Selin, in varsta de 26 de ani, a facut declaratii inedite in presa din Turcia, despre modul in care isi petrece timpul, in aceasta perioada de pandemie.

“Actiunile noastre sunt acum limitate. Mi-am petrecut foarte mult timp cu <mine>, m-am redescoperit  J. Am ascultat multa muzica, am citit carti, am urmarit emisiunile de la TV”,  spune Selin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

selin genc, declarații, izolare, dorințe, ma numesc zuleyha
selin genc, declarații, izolare, dorințe, ma numesc zuleyha

Citeste si: Actrita care o interpreteaza pe Zuleyha, declaratii despre cum se se simte in izolare “Trebuie sa mai avem un pic de rabdare”

Selin considera ca aceasta perioada a adus si lucruri bune si, indragostita pana peste cap de natura, tanara actrita abia asteapta ca lucrurile sa revina la normal.

“(…) Ma bucura faptul ca apele s-au mai curatat, poluarea s-a redus… Cand se va termina <nebunia> abia astept sa revad marea, muntele.

Voi continua sa-mi urmez dragostea mea pentru natura, pentru ca sunt foarte atasata de ea, și sa ii ascult cuvantul. Imi este foarte dor de stat in natura, in aer liber; abia astept sa inot in apele curate… sper sa pot face aceste lucruri vara aceasta”,  marturiseste actrita.

Citeste si: Emotii uriase pentru Murat Ünalmıș, actorul din „Ma numesc Zuleyha”

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Emotii uriase pentru Murat Ünalmıș, actorul din „Ma numesc Zuleyha”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies