Celebra solistă suferă din dragoste. E extrem de frumoasă, dar se pare că n-a avut noroc

celebra solistă, jessie j, channing tatum, suferă, despărțire
celebra solistă, jessie j, channing tatum, suferă, despărțire

Celebra solistă Jessie J suferă teribil după desărțirea de Channing Tatum. Cei doi au decis să-și mai dea o șansă, dar nici de data asta nu a mers.

Jessie J și Channing Tatum au luat prin surprindere pe toată lumea când, în anul  2018 au decis să își oficialieze relația și, la doar câteva luni după ce actorul a divorțat de soția sa, era deja îndrăhostit peste măsură de celebra solistă.

Citeste si: Șoc în showbiz! Andreea Bălan a făcut marele anunț! ”Sunt pregătită să mă căsătoresc!”

celebra solistă, jessie j, channing tatum, suferă, despărțire
celebra solistă, jessie j, channing tatum, suferă, despărțire

Deși nu s-au sfiit să-și declare iubirea pe conturile de socialiae și totul părea că merge perfect între Channing Tatum și Jessie J, se pare că în spatele camerelor de fotografiat, realitatea era diametral opusă. Știți zicala „Văzut, plăcut, luat?” fix așa a început relația dintre celee două superstar-uri, dar pe cât de subit a început, pe atât de brusc s-a încheiat.

 Jessie J suferă din dragoste. A decis să-i mai dea o șansă iubitului ei, dar n-a fost cu noroc

Când deschideai rețelele de socializare sau chiar tabloidele de la Hollywood, era imposibil să nu vezi măcar o postare despre Jessie J și Channing Tatum. Ea îi făcea lui declarații de dragoste constant, iar el o răsplătea cu aceeași monedă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Carmen Grebenișan și Florin Ristei nu-și mai pot ascunde relația. Iată dovada

celebra solistă, jessie j, channing tatum, suferă, despărțire
celebra solistă, jessie j, channing tatum, suferă, despărțire

La finalul anului trecut, însă, a avut loc prima despărțire dintre cei doi. Deși nu au declarat, în mod oficial, că relația lor s-a încheiat, Channing Tatum și Jessie J au început, brusc, să nu mai posteze nimic legat de partener. Cu toate acestea, câteva săptămâni mai târziu, celebra solistă și actorul au decis să își mai acorde o șansă și să încerce să repare ce s-a stricat, în relația lor.

A fost aspru criticată de fani, dar n-a mai putut să reziste și a răbufnit

Se pare că toate încercările nu au fost de ajuns să facă relația dintre Jessie J și Channing Tatum să meargă, așa că au decis să meargă pe drumuri separate, pentru totdeauna. Fanii au început să aibă reacții negative la adresa celebrei soliste, acuzând-o chiar că din cauza ei s-a terminat relația.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

celebra solistă, jessie j, channing tatum, suferă, despărțire
celebra solistă, jessie j, channing tatum, suferă, despărțire

După ce a fost aspru judecată, Jessie J nu a putut să mai îndure nedeptățile și a decis să calmeze spiritele printr-o declarație.

De fiecare dată când citesc comentariile voastre negative despre viața și faptele mele mă gândesc de câte ori am purtat discuții profunde, am schimbat mesaje, ați participat la petreceri acasă la mine și mi-ați cunoscut familia și toți prietenii. Oh, stai, aceste lucruri nu s-au întâmplat niciodată!", a mărturisit celebra solistă.

Citeste si: Andreea Bălan a spus adevărul despre Petrișor Ruge! „Împreună. E cel mai stabil din viața mea”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Șoc în showbiz! Andreea Bălan a făcut marele anunț! ”Sunt pregătită să mă căsătoresc!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies