Celebrul hairstylist Adi Constantin deschide un salon de lux în zona vedetelor!

Celebrul hairstylist Adi Constantin deschide un salon de lux în zona vedetelor!
Celebrul hairstylist Adi Constantin deschide un salon de lux în zona vedetelor!

Adi Constantin, salon de cinci stele în nordul Capitalei.

Hairstylist-ul vedetelor vine în zona celebrităţilor! Cunoscutul Adi Constantin pregătește o surpriză colosală de Mărțișor, un adevărat cadou pentru reprezentantele sexului frumos. 

Citeste si: Adi Constantin, specialistul Kfetele.ro pe HAIRSTYLE: Coafura rapidă care te salvează la evenimente

Primăvara aceasta, celebrul critic de beauty lansează Adi Constantin Beauty Line în zona de Nord a Bucureștiului, un concept exclusivist pe care doamnele şi domnişoarele îl vor adora.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Adi Constantin, campanie de beauty în memoria mamei sale! Ce look are acum hairstylistul vedetelor – Foto!

Adi Constantin le va răsfăţa pe clientele lui într-o locație de lux, cu un bar de recreație diversificat, cu multe linii de răcoritoare exotice, dar și cu tehnici de colorare actualizate cu primăvara lui 2019, pe care acesta le-a dobândit la cursurile efectuate în Emiratele Arabe Unite.

Citeste si: Horoscop CHINEZESC 2019. Mariana Cojocaru ne spune ce ne așteaptă în Anul Mistrețului. Semnele nu sunt deloc bune

Extensiile din Orient, a căror calitate l-au consacrat pe Adi Constantin și pe care stilistul le poartă de ani buni, nu vor lipsi din peisaj.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Adi Constantin, specialistul Kfetele.ro pe HAIRSTYLE: Ce coafuri sunt indicate pentru MIRESE

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies